Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jött már valaki ki a "csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jött már valaki ki a "csak barátként tudok rád tekinteni"-ből?

Figyelt kérdés
ezt mondta a lány. Pasik, jött már valaki ki ebből? Hogy történt?
2015. dec. 31. 13:56
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
Legyél milliárdos!
2015. dec. 31. 13:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez annyit jelent, hogy halott ügy. Tovább kell lépni.
2015. dec. 31. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha nem kerülsz bele.
2015. dec. 31. 14:15
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
Ez a szöveg pontosan egyenlő a srácok azok szlogenjével, hogy: "Dehát én nem ígértem semmit". Ugyanaz az érzelmi hatás.
2015. dec. 31. 14:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehetetlen, hacsak nem tudsz jobban kinézni vagy gazdagabb lenni.
2015. dec. 31. 14:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Fogtam magam és közöltem vele, hogy "van már elég barátom", aztán leléptem és többé nem beszéltem vele. Nem azért csináltam mindezt, hogy az enyém legyen az utolsó szó, pusztán csak nem akartam valakit barátnak, akit nem is tekintek annak, főleg, hogy egy visszautasítás után felajánlani valakinek a barátságod olyan gesztus, mint kizavarni valakit a házadból, de megengedni neki, hogy a kutyaházban aludjon.
2015. dec. 31. 15:09
 7/9 anonim ***** válasza:
felejtsd el! fizikai képtelenség ha csak nem nyersz a lottón
2015. dec. 31. 15:14
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Meg lehet csinálni, de nem biztos, hogy megéri az erőfeszítést csak amiatt az adott nő miatt (ha fejleszted önmagad, akkor pár hónap múlva azon fogod kapni magad, hogy már nem is vágysz rá, mert a fejlődéseddel párhuzamosan megnőttek az igényeid is).
2015. dec. 31. 15:18
 9/9 anonim ***** válasza:

"Jött már valaki ki a "csak barátként tudok rád tekinteni"-ből?"

Abból CSAK kijönni lehet. :)

2015. dec. 31. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!