Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadjara tortenik meg, hogy elhagynak, majd egy ido utan visszajonn (en) ek. Miert lehet ez?
27N vagyok. Az elso kettonek hosszas nyaggatas utan megbocsajtottam, de kiderult, hogy hiba volt. Most a harmadik is rajott, hogy megiscsak jo volna velem...
Miert tortenik ez sorozatosan? Rossz lehet a kisugarzasom?
Ha rossz lenne a kisugárzásod nem jönnének vissza.:)
Szerintem ne magadban keresd a hibát,lehet,hogy csak nagyon peches vagy.
A pasiknak nyilván jó dolguk volt veled és nélküled szarabb lett az életük,vissza akarják kapni azt ami jó volt.Az ember nem becsüli meg azt amije van amíg el nem veszíti.:)
Szerintem meg éppen ez az, hogy a kérdezőben van a hiba.
3 pasi, 3-szor történik meg ugyanaz az eset, NEM VÉLETLENÜL!!
A kérdező folyamatosan ugyanazt a férfi típust választja, és még mindig nem tanult a saját hibájából. Majd ha 10.szer is bekövetkezik ugyanez az eset, akkor talán leesik a kérdezőnek, hogy valamit változtatni kéne!
Olyan nincsen, hogy nincs előjele. Biztosan nem vetted észre. Egyik pillanatról a másikra nem változik meg a másik csak úgy.
És ha minden happy lenne, ahogy állítod, akkor szerinted ez mind megtörtént volna?
Ne nevettesd már ki magadat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!