Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha egy pasi nem jött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy pasi nem jött be, csak barátként, akkor ez változhat mert ő is változik testileg?

Figyelt kérdés

Tehát egy pasitól nem tudtok többet elképzelni, de barátként maximálisan bejön, megbíztok benne.

Ha esetleg változik testileg, változhat a véleményetek? Nem arra gondolok, hogy most 200 kiló és lemegy 60-ra (de akár lehet ez is), de mondjuk sportol, kardiózik, lemegy innen-onnan zsir, izom feljön ide-oda...

2015. dec. 29. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Nem. Ha nincs meg a szikra, akkor az nem azért van, mert nem elég izmos.
2015. dec. 29. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:

nem hinném, aki csak barát, az inkább a személyisége miatt nem jön be úgy

pl. mert bár kedves, aranyos és jó vele lenni, de annyira gyerekes és esetlen, hogy inkább úgy tekintek rá, mint egy kisebb testvérre

ez most egy konkrét példa volt, van egy ilyen barátom

pedig amúgy jól néz ki, magas meg minden, de a viselkedése miatt nem is tudnék rá úgy nézni, mint barát (van akinek bejön, nem azt mondom, ez csak egy saját példa)

a kérdésedre visszatérve, akkor még lehetséges, hogy ha a testi változás mellett ő is előnyére változik (pl magabiztosabb lesz, ha eddig az hiányzott)

2015. dec. 29. 21:51
 3/6 anonim ***** válasza:
62%

Általában nem azért "csak" barátom valaki, mert a külsejével gond van. Mert akkor idővel annak ellenére, hogy ránézésre nem az esetem, a jelleme miatt beleszeretnék, és akkor már létjogosultságát veszti a kérdésed. Van olyan fiúbarátom, akit mikor először megláttam, egyből beledobbant a szívem, hogy hűha, aztán megismertem, időt töltöttünk együtt, és még csak egy kósza szexet sem tudnék elképzelni vele, nemhogy párkapcsolatot, pedig továbbra is jól néz ki, magas, sportos, jóképű.

Nem azért kerül valaki a barátzónába, mert nem üti meg a mércét külsőleg, hanem mert úgy általában az egész lényét nem tudom elképzelni partnernek az életben, és ez teljesen független a kinézetétől.

2015. dec. 29. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:

1-esnek van igaza. Valakinél ez a szikra később jön meg, de semmiképp nincs köze a kocka hashoz. Inkább elvakultak a nők, ha az a bizonyos szikra meg van.

Durva lenne, ha most télen megkérném valamelyik kollègámat, hogy vegye le a pulcsiját, hogy jobban szemügyre vehessem, mennyi kardiózott az utóbbi hónapokban...

2015. dec. 29. 22:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Van ilyen - sok nyikhaj, komolytalan pasi, aki mondjuk 20 évesen a kutyának nem kell, "megemberesedik" 30-35 éves korára. Férfivá érik.
2015. dec. 29. 22:29
 6/6 A kérdező kommentje:

az illető hölgy teljesen megbízik bennem, minden titkát megosztja.

Úgy láttam a "jeleket", hogy... de ő hozta fel, hogy "ugye attól még barátok maradunk... ugye fogunk még együtt *az a tevékenység, amin épp voltunk*"

olyan is simán van, hogy bejönne egy lány, csak dagi! Ha lefogy, akkor együtt lehetünk simán...

de nem reményképpen irtam ki, csupán az volt a kérdés, hogy volt e már valakinek ilyenje

2015. dec. 29. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!