Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha már belementem a szánalom-r...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már belementem a szánalom-randizásba, hogy vessek véget neki?

Figyelt kérdés
...azt hiszem kicsúsztak a kezemből a dolgok. Előre is köszönöm a nem megvető válaszokat.
2015. dec. 29. 13:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem mész bele többet.
2015. dec. 29. 13:22
 2/13 A kérdező kommentje:
ok, ez lesz,de milyen körítéssel..!? Valami magyarázattal csak kellene szolgálnom.
2015. dec. 29. 13:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát hohy indult ez az egész?
2015. dec. 29. 13:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Elmondod a másiknak, hogy elbizonytalanodtál és mégsem szeretnéd ezt az egészet mert nem érzed, hogy kettőtök között lehetne kapcsolat. Találj ki valamit.
2015. dec. 29. 13:38
 5/13 A kérdező kommentje:

....hhhát kollegák vagyunk. munka után néha,majd többször együtt mentünk bevásárolni. (Mind2-en egyedül élünk)Aztán meghívtuk egymást egy fagyira, italra ilyesmi. Aztán kérte,h szabadnapot is tölthetnénk együtt.Néha bele is mentem. Semmi erotikusra ne gondoljatok,..csak együtt töltöttük a nap egy részét.

Aztán már nem is tudom,hogy hogy észrevettem,h gyengéd érzelmekkel viseltet irántam. Elkezdett ajándékokkal elhalmozni. A többi kollega már fogadásokat kötöget ránk... És én már nagyon unom ezt az egészet.

2015. dec. 29. 13:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Kedves Jaguár 4/5,! Pontosan ezt már mondtam. Semmire nem mentem vele
2015. dec. 29. 13:46
 7/13 anonim ***** válasza:

Kedves, határozott visszautasítás.

Vagy a szemetebb módszer, hogy a kollégáira fogod, hogy a fogadások, kibeszélések miatt már nem tudsz úgy közeledni, pont.

2015. dec. 29. 13:50
 8/13 A kérdező kommentje:

Igen.lehet,h valami kerülőmódszer célravezetőbb. Lehet kevésbé fájdalmas is.

Nem karácsony előtt akartam szembesíteni ezzel a dologgal, de a januári visontlátásnál az első dolgom kell,h legyen véget vetni ennek.

2015. dec. 29. 13:56
 9/13 anonim ***** válasza:

Szepen elkezded ritkitani a munkan kivuli talalkozokat, aztan amikor nyiltan rakerdez, akkor megmondod neki, h baratok vagytok es ennyi. Nem ertem, h a nok miert erzik magukat nyomas alatt, ha egy pasit vissza kell utasitani. A pasit nem sajnalni kell, ha nyomul, hanem leepiteni, ha nem akarsz tole semmit. Es ha visszautasitast kap?? akkor majd probalkozik masnal, de emiatt nehogy mar te erezd maga kellemetlenul...

egyszer randiztam szanalombol egy kollegaval...de nem is randi volt, hanem csak elmentem vele egy koncertre egyszer! Ezutan elkezdett gatlastalanul nyomulni, es kenytelen voltam megmondani neki, h nem randikent mentem el vele a koncertre. Hat, ne tudd meg, hogy kinyilt a csipaja! Olyan uzeneteket kuldott, h en mekkora bunko vagyok, es osszetortem a szivet es a fonoknel is bemoszerolt! Ugy kellett hatarozottan megmondani neki, h allitsa mar le magat.

Szoval, en mondom neked, mielobb tisztazd a szitut, m a szanalom randikbol sulhet ki a legrosszabb!

2015. dec. 29. 13:59
 10/13 A kérdező kommentje:

Hűűű.!! Teljesen igazad van,köszi. Tök ugyanez!! Tartok egy kicsit ilyenektől én is.

...bár ő elég jótét lélek nem hiszem,h ártani akarna nekem

2015. dec. 29. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!