Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha arc alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha arc alapján tetszenek meg a srácok?

Figyelt kérdés
Azt hiszem nem tudok a külsőtől elvonatkoztatni. Megyek az utcán vagy akárhol, és hirtelen ha elmegy mellettem egy helyes fiú (vagyis nekem annak tűnik), akkor megtetszik. Vagy van egy srác, aki tökre tetszik, rendes is (beszélgetünk néha chaten, de barátnője van). A helyes srácok már mind foglaltak? Egyébként nem tudom, ez olyan első látásra dolog nálam... úgy értem, csak ránézek és egyszerűen megtetszik, de nem tudom, valami megfog az arcában... de sose volt még pasim.. ez valami fura szindróma?

2015. dec. 27. 18:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Amíg nem olyan csávó tetszik meg,hogy szép,szép,csak meg ne szólaljon,addig semmi gáz.
2015. dec. 27. 18:09
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb ember azért megnézi az arcot.Szóval nem szindróma, amúgy nálam is így van ez az "első látásra dolog".
2015. dec. 27. 18:10
 3/16 A kérdező kommentje:
Igen, persze úgy értettem, hogy első látásra megtetszik, de ha belsőre megismerem a stílusát, akkor lehet, hogy kiábrándulok belőle. :) Szóval akkor ne érezzem magam tök hülyének, hogy a külső nekem is számít?
2015. dec. 27. 18:12
 4/16 anonim ***** válasza:
41%

Eszt a szindrómát "Felszínes ri.banc korszak"-nak hívják. Azok a tünetei hogy az életben nem találsz magadnak párt. Tudod azok a fiúk akik megtetszenek neked, lehet ők is ebben a betegségben szenvednek.

Egy gyógyszer van rá az pedig a "Lejjeb veszek az felszinességből"

2015. dec. 27. 18:14
 5/16 A kérdező kommentje:
Meg hát szükség van külső, testi vonzalomra ahhoz, hogy később komolyabb, bensőségesebb dolgok is történjenek, igaz? Tudjátok, hogy értem...
2015. dec. 27. 18:15
 6/16 A kérdező kommentje:
ne haragudj, de én nem vagyok felszínes r.banc
2015. dec. 27. 18:18
 7/16 anonim ***** válasza:
majd, ha felnősz talán adsz esélyt egy pénztárca vagy péniszméretig történő ismerkedésig is egy pasinak, hiába nem helyes számodra elsőnek.
2015. dec. 27. 18:19
 8/16 A kérdező kommentje:
nekem se a pénz, se az a bizonyos méret nem számít... én itt a számomra bájos arcra céloztam és a kedvességre... létezik olyan párosítás, hogy helyes+aranyos?... úgy látom a te személyedben csak a bunkó+paraszt állítás helytálló... már elnézést a fogalmazásmódért, de azt hiszem, rossz irányból közelítetted meg a kérdésemet
2015. dec. 27. 18:22
 9/16 A kérdező kommentje:
kretén hozzászólók kiíméljenek
2015. dec. 27. 18:24
 10/16 anonim ***** válasza:
már értem miért vagy szűz lol xd álmodozol a szőkegercegről épp csak leszarnak mert egy pojáca vagy xd
2015. dec. 27. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!