Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hölgyek, ha nem is tudatosan, de vonzóbbnak találnak egy férfit ha kiderül róla hogy már megvolt neki egy csomó szép nő?
Figyelt kérdés
2015. dec. 24. 16:22
12/22 anonim válasza:
én utálom ezt
volt egy nő, aki megmondta, hogy onnan tart embernek, miután megtudta, hogy voltam szép lányokkal
ja és ez az itélkező nő nem is volt annyira szép, mégis itt pellengérezett
MERT? Amugy nem vagyok ember? Addig csak egy dolgozó hangya vagyok a világban, hogy legyen viz meg áram a nők számára?
17/22 anonim válasza:
Szerintem igen. És ezt lányként mondom, őszintén. Vonzóbb az olyan férfi, aki népszerűbb a lányok körében.
18/22 anonim válasza:
de nem azért vonzóbb, mert népszerü, hanem azért népszerü, mert vonzó
tehát joképü
19/22 anonim válasza:
Mindegy hogy néznek ki, ha már egy csomó csaj megvolt neki, akkor nálam esélytelen.
20/22 anonim válasza:
általában a helyes csávóért vannak oda sokan. az esetek nagy részében alanyunk ezt ki is használja. kizáró tényező csak az ha nem helyes, nem pedig az hogy ezt kiéli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!