Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért magasabbak a nők igényei mint a férfiaknak?
Eddig 3-as és 4-es a tuti válasz nekem, le is írtak vele mindent, amit szerettem volna.
Egyébként pedig általánosítasz kérdező! Nem a nők, hanem egyes nők. De ha ezekről veszel mintát, akkor ne csodálkozz, h magasak az igények!
Egyébként kérdező, a férfiaknak sem csak annyi az igénye hogy szeressék és jól nézzen ki a nő.
Csak néhány példa amit a férfiak általánosságban elvárnak. Legalábbis az idióta fajtájúak.
A nő
- főzzön, mosson, takarítson
- melette dolgozzon
- vékony legyen ám, ha felszedtél egy kilót, nem kapsz enni! (emellett a férfiak egy része az évek alatt sörhasat ereszt de az nem probléma ám)
- keressen legalább annyi pénzt mint a férfi, de ne sokkal kevesebbet
- ha van gyerek, a nő foglalkozzon vele, munka, házimunka mellett, a férfi nem ér rá mert fáradt és/vagy meccset néz,/a telefonját/a gépet nyomkodja (a nő soha nem lehet fáradt)
- ne legyen féltékeny, akkor sem ha más csajokat dug meg a férfi, hisz az nem is megcsalás mert nem jelentett semmit .., de ha a nő netán félremenne akkor micsoda mocskos k
- ne sipákoljon, ha a férfi elmegy sörözni a haverokkal, hisz csak kikapcsolódik, az nem számít, hogy hetek óta egy hétvégét sem töltöttek együtt közösen
-ha a nő el akar menni a barátnőivel, akkor biztos megcsal...vagy még felmerül a kihallgatás: mikor, hová, kivel? Mikor jössz haza? Ha a nő visszakérdez, a férfi azt mondja mi közöd hozzá? Ez a magánügyem.
- nem lehetnek férfi barátai, mert akkor a párja féltékenykedik, és biztos nem is csak barátok -.-
-de a nő fogadja el szó nélkül a párja női barátait is
és ezekhez hasonló dolgok. Sok pasitól hallottam hasonlókat.
Bár szerencsére azért vannak normális férfiak is, csak kevés van belőlük:) Nekik normális igényeik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!