Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik a nők az idősebb, tapasztaltabb férfiakat?

Figyelt kérdés
Érdekes dolognak találom, hogy ez nagyon gyakori dolog, beszéltem is már pár emberrel erről. Határozottabb, jobban tudja mit akar az életben, többet tett le az asztalra, igen. De nem jobb együtt végigmenni ezeken valakivel? Hogy ilyenné váljon együtt két ember? Miért jó az ha valakiben már megvan, és úgymond felhúzza a másikat?
2015. dec. 22. 12:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hány éves a kérdezőnk? gondolom F
2015. dec. 22. 17:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Jól gondolod. 28
2015. dec. 22. 17:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem minden nő szereti az öregebb férfiakat.Az idősebb nem jelent feltétlen jó minőségi tapasztalatot. Például ha van is tapasztalata a férfinak, attól még lehet rossz az àgyban. De ez csak egy dolog.. A túl nagy korkülönbség nekem személy szerint nem jön be. Ahogy az sem ha valamelyik fél màr mindent àtélt, a màsik pedig nem.
2015. dec. 22. 23:05
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig az idősebb férfiakra buktam, bár azt nem tudom, hogy 10-20 év múlva is így gondolom-e. Egészen idáig, 26 éves koromig, azt tapasztaltam, hogy a korombeli srácok jelentős többségénél jóval érettebb vagyok, vagy más személyiség, ami azokkal passzol igazán, akik min. 5 évvel idősebbek nálam.

Most hogy mennyire tapasztalt... a vőlegényem érett és idősebb nálam, de nem feltétlenül rakott le olyan rohadt sokat az asztalra, tehát nem arról van szó, hogy én most felkapaszkodom mellé. De érzelmileg sok mindent megtapasztalt már, és ez számomra fontos.

2015. dec. 23. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!