Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek lehet találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet találni olyan férfit, aki szeretne nyitott kapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés

Szeretnék találni egy társat,de sajnos eléggé szeretem a férfiakat,ha értitek.Amikor meglátok egy jó pasit,mindig arra gondolok,hogy " de jó lenne becserkészni".

Nagyon hamar megunom szexuálisan azt,ha csak egy partnerrel lehetek.

Ez nem azt jelenti,hogy minden nap mással vagyok,de fél évesnél további kapcsolatom még nem volt emiatt,mert,nem akarták megengedni,hogy "csak" szexeljek.

Persze mindig a biztonságos szex híve vagyok.

De sajnos engem nem elégít ki az a mondás,hogy "mindent a szemnek,semmit a kéznek".

27/N

2015. dec. 21. 22:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Biztosan lehet ilyet találni, de nem egyszerű. Én is küzdök olykor a vágyaimmal, ha nem kapok meg otthon valamit.
2015. dec. 21. 22:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Lehet.Mint olyanra Én is kíváncsi vagyok a nyitott kapcsolatra..hogy érezném magam benne stb.Mivel férfi vagyok így logikus hogy lehet a válasz.Sok sikert!
2015. dec. 21. 22:29
 3/12 Shamash ***** válasza:

Nos, én már évek óta olyan nőt keresek, aki hajlandó nyitott kapcsolatban élni velem. Én is imádom a nőket, és bár hűséges tudok maradni, eléggé nehezemre esik. A legideálisabb modell számomra a tartós, de nyitott szerelmi/partneri kapcsolat. Nos?

43/F

2015. dec. 21. 22:32
 4/12 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, hány privátot kaptál. :D

Egyébként nekem volt már nyitott kapcsolatom, nem is egy csajjal, és egyikünket sem zavarta, hogy néha másfelé is kacsingatunk. Persze biztonságos keretek között.

Szóval, igen, van, aki vevő ilyesmire, más kérdés, hogy nem mindenkinek veszi be a gyomra.

2015. dec. 21. 22:33
 5/12 anonim ***** válasza:
Ojjé, fogsz találni pár pasit, nyugi!: (
2015. dec. 21. 22:45
 6/12 anonim ***** válasza:
10%
Gondolom nem otthon ujjazod magad már évek óta szóval te is tudod, hogy lehet, sőt meglehetősen pofonegyszerű is.
2015. dec. 21. 22:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem férfiak között több az ilyen, mint nők között.
2015. dec. 21. 22:59
 8/12 A kérdező kommentje:

Itt nem arról van szó,hogy "nem kapom meg otthon".

Vagy,hogy nem elég jó a pasi.

Volt nagyon jó pasim is,de őt is meguntam,és már egy kevésbé szexi is jobban beindította a fantáziámat.

Nem velük van a gond,hanem velem.

Szeretem a változatosságot.

Van amikor egy fekete hajú,olaszos pasi jön be,máskor egy germán vonásokkal rendelkező szöszi.

Na,meg az életkor is nagyon sokrétű.

Van,amikor egy 18-20 éves tetszik meg,de bejönnek a középkorú,jól tartott férfiak is.

2015. dec. 21. 23:19
 9/12 A kérdező kommentje:

Persze ez csak szex.

Semmi kötődés.

És szerintem ha ez megvan,akkor a párkapcsolati szex sem lesz olyan unalmas.

2015. dec. 21. 23:21
 10/12 anonim ***** válasza:
3: És ez a "nyitottság" milyen igényedre vonatkozik? Promiszkuis vagy, kalandokat keresel, vagy inkább több tartós, szerelmi kapcsolatot szeretnél fenntartani?
2015. dec. 21. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!