Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nehéz 35-40 év közötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nehéz 35-40 év közötti nőnek párt találnia?

Figyelt kérdés

Sajnos az a tapasztalatom, hogy a mai 40- es korosztály nem igazán találja vonzónak a hagyományos értékrendű ilyen korú nőt. Pedig van munkám, házam nem vagyok a másikon csüngő kisajátító tipus. Szeretek sportolni, szeretem az otthonomat a munkámat nem is tartom rontanak magam. De amikor megtudják hogy egyedül nevelem a gyerekem mindenki elmenekül. Tényleg mondjak le mindenről és csak a munkának meg a gyereknek éljek legyek hisztis és elviselhetetlen ?

Próbálok eljárni de inkább a fiatalabb pasik kezdeményeznek dehát nem igazán vagyok pedofil.

Valaki tudott valami megoldást ?

2015. dec. 20. 17:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
91%
Hagyd rá, utolsó. Ezek a fajta emberek erre élvezkednek, hogy de jó fordul a kocka, de jó 30 felett ő mint férfi lesz a nyerő...Lehet csak pont ő nem, mert nem kell kutyának sem. Most sem meg később sem. Az ő fajtája ha megkaphatna 25 éves csajokat nem itt károgna megkeseredetten, de hát ez az egy szem öröme. Szánalomtenger...
2015. dec. 21. 12:27
 22/26 anonim ***** válasza:

Gyerekesen, gyermektelenül, huszon- és harmincévesen is. Ugyanazokkal a dolgokkal találom szembe magam most, mint tizenévesen vagy huszonévesen. Mintha a pasik semmit nem komolyodtak volna, csak én.

Csak a szex és a szex... Ennyi.

2015. dec. 21. 21:37
 23/26 mikeXxX ***** válasza:
Szeretem , hogy itt mindenki általánosít mindent :D , nos én férfiként látom , hogy nincsenek komoly nők , na így én is általánosítanék , de kérdem én miért is ? Lehet csak én keresgélek rossz helyen , vagy rossz társaságban , vagy éppen kifogok rossz embereket csak simán ! Nos a válaszom ne add fel és ne adj alább az igényekben sem egy hisztis nem csinos nő nekem sem kéne !
2016. jan. 9. 18:47
 24/26 anonim ***** válasza:

előző írta: "ne add fel és ne adj alább az igényekben sem"

...és maradj egyedül.

2016. jan. 10. 09:00
 25/26 mikeXxX ***** válasza:
24# rosszul értelmeztél úgy látom ! Azt mondtam ne adjon alább ne akarjon egy rossz kapcsolatot mert annak sincs értelme szexre könnyen találok partnert én is de kapcsolatra már nehéz találni értelmes partnert! Legyél nyitott kedves kérdező és biztosan találsz valakit majd !
2016. jan. 10. 15:36
 26/26 anonim ***** válasza:

"24# rosszul értelmeztél úgy látom ! Azt mondtam ne adjon alább ne akarjon egy rossz kapcsolatot mert annak sincs értelme"

most magyarázkodsz. nem azt írtad, h ne akarjon rossz kapcsot, hanem az IGÉNYEIT ne adja lejjebb. pedig nagy részben pont ez az oka a szingliségnek. idővel még emelkedik is a mérce ahelyett, h csökkenne.

tény, h mindenki magasabb szintet akar, mint amilyet ő maga képvisel.

a szint "leadása" nem beletörődés, hanem reálisabb valóságészlelés.

nem egy átlagos, v az alatti lányt ismerek,aki a szőke herceget várja, miközben nem érdemli meg, és bőg h nincs senkije, miközben elmegy 10 hozzá illő ember mellett, csak mert azok nem Clooney és Pitt kinézetűek....

a valóság orrba vágja az ilyen nőket, és ezt is érdemlik. elcseszik a saját életüket, és másokét is. (azokét akiktől fintorogva elfordulnak)

10/5-ös nő ne akarjon 10/9-es fickót, és u.e. igaz a férfiakra is! (mielőtt egyoldalúsággal vádolnál!)

2016. jan. 11. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!