Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudnátok olyan oldalt/oldalaka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok olyan oldalt/oldalakat mondani ahol társra lelnék ebben? :

Figyelt kérdés

Elég magányosnak érzem magam és szeretnék neten egy olyan kapcsolatot névtelen ahol mindenről beszélgethetnénk tarthatnánk a kapcsolatot. A mindenbe beleértem az erotikát is de nem oly fontos. Azt szeretném ha kicsit fontos lennék valakinek legalább is annyira hogy rám írjon ha tud.

Szeretném ha feltárhatnám lényem megismernének teljesen úgy igazán,és én is meg ismerném ugyan így őt.

Nem csak akkor írna ha én írok ő is kezdeményezne.

Félénk vagyok nagyon nagyon főleg lányoknál.

Ezt a kapcsolatot 1 lánnyal képzelném el.

Nem tudom létezik-e ilyen oldal de ha igen és megosztják velem talán jobb lesz életem.

Egyébként mennyire fura ez a vágyam?

19F

2015. dec. 19. 08:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Nagyon fura.

Miért nem mész ki az utcára, csajozni?

2015. dec. 19. 08:50
 2/5 A kérdező kommentje:

Mint mondottam félénk vagyok ezért.

Gondoltam hogy fura de ezt érzem erre vágyom.

Köszönöm a választ.

(Igaz oldalt azt nem ajánlottál de legalább írtál)

Minden jót kellemes ünnepeket!

2015. dec. 19. 09:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Én tudok egy chat oldalt ahol több emberrel is beszélgethetnél és ugyan úgy mint itt van privát üzenet is. Szinte mindig van fent valaki és megy az ökörködés De sokszor komoly témák is terítékre kerülnek.

Írj egy privit ha érdekel a dolog, kezdésnek szerintem jó lenne :)

18,5L

2015. dec. 19. 09:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem fura vágy,megértem a problémádat és jó felé keresgélsz,ez lehet az első lépés,hogy leküzdd a félénkségedet.Egy hasonlóan félénk,zárkózott,de változni akaró lányra lenne szükséged.Vele még a randi is összejöhetne egy kis idő után.
2015. dec. 19. 10:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
2015. dec. 19. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!