Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akar mindenki random...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar mindenki random emberekkel ismerkedni?

Figyelt kérdés

Kiváltképp ezen az oldalon. Alapból nem szeretem a netes ismerkedést, inkább szeretném személyesen látni, figyelembe venni a nonverbális jeleket, az illető kisugárzását....Nagyobb az esélye, hogy megfog valamivel, mintha látok egy gépelt szöveget.

Nem zavar, ha valaki itt akar ismerkedni, ha valami adott téma kapcsán ír rám, amiben pl egyetért velem. Viszont az olyanok már kikészítenek, amikor pl az Egészség kategóriában kérdeztem, és fel akartak szedni. Vagy ami még jobb: meg se adom a nemem, se a korom, de máris jön, hogy "Nő vagy?" és meg se várja, amég válaszolok, máris elkezd regényt írni önmagáról abban a reményben, hogy összejövök vele. Esküszöm, pasinak fogom kiadni magam, de akkor meg félreérthető lesz, ha divatról és sminkelésről kérdezek.

A másik: direkt vadásznak a nehéz helyzetben lévő, depressziós, esetleg önbizalomhiányos lányokra. Ha pl azt írom, albérletet keresek, mert szakítottam, és nincs hová mennem, jön egy tucatnyi olyan levél, hogy "Csúnya pasi vagyok, ezért nem volt még nőm, de van egy nagy lakásom, szóval lakhatsz nálam ingyen, ha főzöl/mosol/takarítasz és dughatlak"

Nem, nem provokálok, inkább le vagyok döbbenve

2015. dec. 16. 15:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy személyesen jó ismerkedni, valahogy el kell kezdeni. Persze túlzás, hogy minden kiírt kérdésre verik kb a kiéhezett csávók, de vannak itt érdekes történetek, érdekes emberek, ha valaki szimpatikus, miért ne próbálnál neki írni? Nem regényeket kell egymásnak írni, hanem megbeszélni egy személyes találkát. Mivel más az, ha látsz a suliban egy szimpatikus lányt/srácot és odamész hozzá, hogy hé lenne kedved beülni egy kávéra? Az is ugyanilyen random, mert semmit nem tudtok egymásról. Modern világ, ez is egy lehetőség mostmár
2015. dec. 16. 17:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért nagy különbség... ha csak annyit látsz a másikból, hogy x éves és nincs párja az édeskevés az ismerkedéshez...

ha élőben találkozol valakivel, van egy benyomásod róla, társkeresőn van fent kép és jó esetben sok infó...és még így se pótolja a személyes találkozást

Szerintem akkor érdemes ráírni a másikra, ha tudsz is róla valamit, és akkor is célszerű reagálni arra, amit mond...és nem azzal, hogy hello, ismerkedünk? Mert ő honnan tudja, hogy akar-e veled ismerkedni??

Ha elkezdtek beszélgetni,még ki is derülhet vmi.

Amúgy kétlem, hogy valakit az fog meg, hogy mióta nincs barátom, vagy hogy hány éves vagyok...azért ez édeskevés info...

2015. dec. 16. 17:30
 13/13 anonim ***** válasza:
És alapból miért akar mindenki random emberekkel ismerkedni?
2015. dec. 16. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!