Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért áltatják a csúnya férfiakat, akik soha senkinek nem jönnek be, h nekik is ugyanannyi esélyük van a nőknél, mint a jóképű sármos pasiknak?
Figyelt kérdés
ez egy akkora hazugság, mint ide ausztrália ..2015. dec. 16. 15:17
11/20 anonim válasza:
9-es, akkor sajnálom, nem tudunk segíteni
12/20 anonim válasza:
Én sosem meséltem be magamnak. Legfeljebb reménykedtem időnként.
13/20 anonim válasza:
Azért áltatják, mert nekik meg jól esik, ha kezdeményeznek náluk, és nyilván mindenkit arra akarnak bátorítani. Az már más kérdés, hogy az első adandó alkalommal elküldik őket a 'csába.
14/20 anonim válasza:
Senki nem mondja, hogy "ugyanannyi" esélyük van, csak hogy azért valamennyi van nekik.
15/20 anonim válasza:
Úgy látszik itt mindenki nukleáris hulladékon éldegél, hogy olyan jó a kisugárzása. Valaki igazán elmondhatná már mi a rákos szent szart jelent az, hogy jó a kisugárzása? Mi a bánatot sugároz ki? Elektromágneses vagy radioaktív sugarakat?
16/20 anonim válasza:
vagyunk ketten.
Az egyik pasi társkeresőről szedi össze a nőket. 14 évesen bukott, rendőrségi ügyei voltak, manapság összevissza dolgozik. Érdekel ez bárkit is?
És vagyok én. 100 levél, 7 válasz, 5 elutasítás.
De a belső számit, ugye...
17/20 anonim válasza:
Álszenteskednek, még ha jót is akarnának vele.
18/20 anonim válasza:
Csak beteg emberekkel nem akarnak kapcsolatot. Na. Miért nem lehet ezt felfogni,hihetetlen!
19/20 anonim válasza:
Az antiszociális..ja elfelejtettem hogy már nem az. Bocsika. 😂
20/20 anonim válasza:
Szóval érted a lényeget. Kifogás az mindig van hogy miért ne állj szóba az adott férfival. Igaz le van sz#rva hogy az neki hogyan esik. Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!