Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hová lettek a férfiak? 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová lettek a férfiak? 20 évesen még korai normális kapcsolatot keresnem?

Figyelt kérdés

1 éve szakítottam a volt barátommal, mert megcsalt, aztán sokáig úgy éreztem nem szeretnék újabb kapcsolatot, jól érzem magam egyedül. Viszont most úgy 4-5 hónapja kezdtem el ismét randizgatni, de azt veszem észre, hogy a felhozatal borzalmas. Leggyakrabban azt tapasztaltam (20-25 éves korosztály), hogy első randin már szexelni akarnak, és megsértődnek ha nemet mondok. Volt aki elmondta, hogy ő korábban nagyot csalódott egy lányban és azóta semmilyen érzelemre nem képes senkivel, de azért lehetünk barátok extrákkal. Én díjazom az őszinteséget, de ebbe azért nem megyek bele.

Azt vettem észre, hogy manapság a fiúk, már el sem kérik a számom, még az első találkozó előtt sem, és ha bármi gond vagy változás lenne írjak facebookon? Ez nekem fura, de mégis cikinek éreztem volna, ha én kérem el az övét szóval így hoztuk össze a randit.

Azért szerencsére volt olyan, akivel eljutottunk a 4. találkozóig, jól éreztem vele magam nagyon, de aztán kicsit sok lett nekem a srác, mert heti 4x-5x ivott vagy részeg volt, folyton bulizott, és az egyetemi óráira egyáltalán nem járt be. Persze nem az alkohollal van bajom, hanem az ilyen gyakorisággal. Lehet nekem túl nagyok az igényeim, de valahogy nem egy ilyen embert képzelek magam mellé, szóval vele sem beszélünk már.

Randiztam egy jómódúbb sráccal is, aki szerintem annyira el volt szállva magától, hogy arra várt, hogy majd én akarom "meghódítani" őt, és nem fordítva.

Nem értem. Aki már kicsit is helyesebb annak már nem is kell kapcsolat, alkoholista, bulizós és éretlen vagy csak én vonzom be az ilyeneket?

Még annyit hozzátennék, hogy nem vagyok fent Tinderen, nem járok olyan gyakran bulizni sem, ezekről is csak rosszat hallottam sajnos.

2015. dec. 15. 20:28
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
30%
21! mert te neten keresztül megtudod állapítani hogy ki milyen ember? de yo neked.....
2015. dec. 15. 22:28
 22/38 anonim ***** válasza:
A kukába dobjátok őket!
2015. dec. 15. 22:32
 23/38 anonim ***** válasza:
34%

"Férfi vagyok, amit lassan megtanulhatnátok, ha már toplistán vagyok az üzenetküldéseiteknél."

Inkább hazudtad volna magad nőnek, az sem lenne ennyire kínos! :D

Amúgy meg speciel én nem szoktam üzizgetni senkivel, szóval pont nem izgat, de másoktól biztos azért kapsz mert hasonló "okosságod" lehet. :)

2015. dec. 15. 23:00
 24/38 anonim ***** válasza:
44%

"Inkább hazudtad volna magad nőnek, az sem lenne ennyire kínos! :D "

Tudod mi a kínos? Hogy a frusztrációtok miatt a változatosságot a szexuális életetekben a kézcsere jelenti. :-)

2015. dec. 15. 23:02
 25/38 anonim ***** válasza:
22%

"Tudod mi a kínos? Hogy a frusztrációtok miatt a változatosságot a szexuális életetekben a kézcsere jelenti. :-)"

Ez nagyon gyenge volt! :D Nem mindenkinek a k...lés jelenti az egyetlen értelmet az életben mint neked. :)

2015. dec. 15. 23:06
 26/38 anonim ***** válasza:
44%

"Ez nagyon gyenge volt! :D Nem mindenkinek a k...lés jelenti az egyetlen értelmet az életben mint neked. :)"

Mégis egész nap azon problémáztok itt, hogy nem jut nő. Akkor hogy is van ez?

2015. dec. 15. 23:12
 27/38 anonim ***** válasza:
54%

"Mégis egész nap azon problémáztok itt, hogy nem jut nő. Akkor hogy is van ez?"

Az én nevemben ne nyilatkozz, attól, hogy te akár egész nap itt vagy én nem szoktam problémázni, pláne itt, egész nap. :)

Mások meg még reménykednek.

Mellesleg nem is valószínű, hogy te "férfi" vagy. :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

Itt egy 75%-os már "31N-nek írta magát, aztán ez már gyanús kissé. :D

2015. dec. 15. 23:18
 28/38 anonim ***** válasza:
30%
Figyelj kérdező azért nem találsz "normális" férfit, mert egyszerűen az ilyen emberek már nem keresik a hozzád hasonlók társaságát, mivel mindig csak lenézésben és elutasításban volt részük. Szóval nyugodtan maradj a jómódúbb, helyesebb fióknál, akik meghúznak párszor majd dobnak. Lehet többet nem is érdemelsz.
2015. dec. 15. 23:32
 29/38 anonim ***** válasza:
44%

"Itt egy 75%-os már "31N-nek írta magát, aztán ez már gyanús kissé. :D"

Lehet több 75%-os van. Ennyire, azért illik használni a labdát a nyakadon.

"75% 1 kis gyerek troll már nyár óta itt adja ki magát nőnek lehet nem véletlenül :D"

Ki adja ki magát nőnek?

Lehet igazából férfiaknál próbálkoztok, ezért nem jön össze a dolog.

Egyébként abszolút nem érdekel mit hisztek, hogy ki vagyok. De nektek próbáltam segíteni, hogy ne legyetek ekkora balherék. Az a baj, hogy nem látjátok a fától az erdőt. Vannak menthetetlen emberek.

2015. dec. 16. 08:17
 30/38 anonim ***** válasza:

Hogy mondhatsz ilyet? Csak 1 75%-os van, és összesen 100 felhasználó. Ezen kívül minden csak a képzeleted szüleménye. :)

2015. dec. 16. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!