Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék ISTJ típusú emberekkel? 22/L
Figyelt kérdés
2015. dec. 15. 17:06
11/17 anonim válasza:
Én alapból nem ismerkedek olyan emberekkel akik ezek alapján keresnének párt.
Te milyen vagy?? Én SZMJK-s és te? Én IJMK-s jajj de jó :)
Biztos öreg vagyok már, hogy ezek számomra idegesítő hülyeségek.
amit most végig is olvastam és marhára nem is értek egyet vele.
12/17 A kérdező kommentje:
Jólvan, akit nem érdekel annak nem kell válaszolnia. Görgessetek tovább.
Tudom hogy minden ember más, de rám pl 95%ban illik a jellemzés. Nyilván nem lehet mindenkit besorolni egy kategóriába, de nem is ez a lényeg..
2015. dec. 15. 19:38
13/17 anonim válasza:
Én INTJ vagyok, de én sem tudom, hol lehetne hasonló emberekkel ismerkedni. 23f
14/17 anonim válasza:
Én a (mivel a hivatalos oldal szerkesztés alatt) 16personalities.com tesztje alapján ISTJ-A vagyok :)
15/17 anonim válasza:
Nekem ISTJ-t dobott ki a teszt, de a leírást végigolvasva kb. fele se igaz rám, és pont olyan dologgal foglalkozom, ami ezeknek az embereknek "nem ajánlott foglalkozás".
16/17 anonim válasza:
Ne akard ennyire kategorizálni ezt az egész dolgot. Felejtsd el! Nyilván vannak dolgok amelyekben magadra ismertél, de ettől függetlenül te TE maradsz és nem ISTJ meg IFKG meg mittom én micsoda. Mindenki egy önálló akarattal bíró lény, saját személyiséggel (kuc kuc), legalábbis remélhetőleg.
17/17 anonim válasza:
Egyébként végigcsináltam ezt a tesztet, de nem lehet ebből semmi komoly dolgot levonni. Nagyon könnyű manipulálni az egészet, egy kis logikával bárhogy alakíthatunk a végeredményen. Nyilván az egész teszt eredménye attól is függ, hogyan szeretnénk magunkat "kategorizálni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!