Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki "jó csaj" már nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki "jó csaj" már nem lehet hűséges barátnő?

Figyelt kérdés

Nem fogok kertelni így hát megpróbálom felvázolni a kinézetemet. (Képet nem küldök!)

21 éves, 180 cm magas, sportos de vékony testalkatú lány vagyok, szinte 90-60-90, de a cicim D kosaras. Fenékig érő göndör barna hajam van és kreol bőröm. Minden eredeti rajtam, de sokan elsőre rám modják, hogy mű a körme mű a cicije és biztos a szempillája is, pedig ez nem igaz és biztos folyton szolizik, hogy szép barna legyen...

Emellett az ország egyik legnehezebb egyetemén tanulok és mellette sportolok, de ha marad időm akkor dolgozom is.

A páromat viszont az istennek se találom. A fő probléma az, hogy mindenki megdönteni akar, de aztán,ha látják, hogy ez nem pálya egyből tovább állnak. Én nagyon nehezem adok bárkinek is bizalmat ezért is vagyok ennyi idősen szűz, de szeretném végre megtalálni a párom. Volt már pár barátom, de mindegyik kapcsolatból menekültem, mert nem voltak hozzám illő fiúk.

A kérdés az, hogy legyőzhetőek az előítéletek, vagy törődjek bele, hogy ha valaki a "jó bige" kategóriába esik, azt a komoly kapcsolatot kereső fiúk messziről elkerülik.

2015. dec. 15. 16:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Vannak még rendes, komoly szándékú férfiak, csak manapság szerintem ritka.

Ahogy a környezetemben elnézem nagyon sok a nőcsábász, pasi, aki csak arra menne, hogy megdöntsön egy nőt és ez nem csak a fiatalokra, hanem nagyon sok 40-50-60-as férfira is jellemző.

Én is olyan vagyok, mint te. Nálam is csak a komoly szándékú férfiak jöhettek szóval és meg is találtam 6 a nagy Ő-t és most már több, mint 1 éve házasok is vagyunk. Szerintem tarts ki az elveid mellett, mert biztos, hogy majd találsz magad mellé egy rendes srácot, aki majd azért szeret, amilyen vagy és nem csak a külsőd miatt. Sok sikert!

2015. dec. 15. 16:33
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
miben nem voltak hozzád illők? és mennyi ideig tartott a leghosszabb?
2015. dec. 15. 16:38
 3/13 anonim ***** válasza:
21%

Ma alig van olyan ember aki hűséges!

A szex annyi lett mintha egy másik péknél vásárolnál kenyeret!

Ez egy ilyen világ!

És egy srác sohasem akar komoly kapcsolatot!

Remélem megtalálod a párodat, és boldog leszel!

F/60

2015. dec. 15. 16:38
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Azért nem voltak hozzám illőek, mert más életstílusban éltek. Volt aki folyton bulizni akart járni, de nekem az nem fért bele az időmbe vele 3 hónapig voltunk együtt. Volt aki pont akkor dolgozott amikor én nem voltam suliban, és akkor ért volna rá amikor én nem ez 2 hónapig tartott. És persze volt olyan akivel egyszerűen nm illettünk össze, vagyis ő állítólag belénszeretett, de én nem éreztem semmit és egy hónap után léptem és elmondtam neki, hogy én nem szeretném folytatni.

2015. dec. 15. 16:42
 5/13 anonim ***** válasza:
9%

Legyőzhetőek nagyon könnyen,mert vannak ilyen férfiak,köztük én is.Meg az ismerőseim is ilyenek,csak hát minket észre sem vesznek a nők,mert nem születtünk helyesnek sajnos,és nem vagyunk bunkó,hangoskodó,kihaénnem típusúak,így pedig mintha levegők lennénk a nők szemében...

Pedig mi is szeretnénk barátnőt,de esélyünk nem sok,pont ezek miatt.

24/F

2015. dec. 15. 16:44
 6/13 anonim ***** válasza:
melyik egyetemen tanulsz?
2015. dec. 15. 16:49
 7/13 anonim ***** válasza:
49%

Azért nincs barátod, mert túl elfoglalt vagy, és nem azért mert jól nézel ki.

Egyébként leírás szerint tényleg álomszerű a külsőd, ilyen adottságokkal gondolom baromi magasak az igényeid is párkeresés terén, szóval ez a második ok.

2015. dec. 15. 17:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Az ún. "túl jó nők"-höz sokan nem is mernek közeledni, mivel úgy gondolják, magasak az igényei. Nem tudom, mennyire vagy nyitott az emberek felé. Ha kedves vagy a férfiakkal, akkor a normálisabbja is meg mer szólítani.
2015. dec. 15. 18:02
 9/13 anonim ***** válasza:
72%

Ha azt mondod hogy azt hiszik mű vagy,akkor valószínűleg úgy is van, és mégsem járkálhatsz olyan pólóban hogy 100% naturality (bár ha jobban belegondolok mekkora biznisz lenne ilyen pólót nyomtatni... esetleg kipróbálhatnád :)

Szerintem egyébként egy kicsit nagy az arcod, az biztos hátrány. Meg ha bedobod hogy melyik egyetemre jársz, (ami egyébként szintén nagy arcot feltételez), az szintén hátrány azokkal szemben akiknek kisebbségi komplexusuk lesz ettől - bár ez nem feltétlenül baj, mivel azoktól gondolom te sem akarsz semmit. :)

Legyél kicsit kedvesebb, és kevésbé nagyképű.

2015. dec. 15. 18:10
 10/13 anonim ***** válasza:
74%
Milyen érdekes az élet, mert ha jönne egy férfi, akivel egy húron pendültök, az időbeosztásotok is összeegyeztethető lenne, akkor is találnál valamit gyanítom, hogy kifogásolhasd benne. :/
2015. dec. 15. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!