Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit titeket zavarna ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit titeket zavarna ha a pasitok házasságig eltitkolná hogy kegyetlen sok pénze van, vagy megértenétek?

Figyelt kérdés

Van rendes tisztességes munkám, programozó vagyok, havi 350 ezer nettót keresek, és akivel összejövök azt adnám be, hogy ennyi az összes pénzem, és ebből élnénk.

Az a baj, hogy már nem tudok bízni senkiben, volt hogy 2 hónapig beadtam egy nőnek, hogy átlagos vagyok pénzügyi téren, de amikor kiderült hogy több 100 millióim van, akkor nagyon megváltozott :(

Nem akarom elmondani többször max házasságkötésnél. Ez nagyon nagy bűn egy kapcsolatban?

2015. dec. 12. 16:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Légy átlagos és élj is ugy!Igen igazad van sok ember van aki csak a pénzre megy és mást sem lát az emberben.Nem párt még igazi barátot sem tudsz szerezni,ha tudja elöre hol tartasz...
2015. dec. 12. 19:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Igazábòl nem probléma, de nekem ùgy tűnik nagyon a 2 végletben élsz. A 2 hònap tùl korai volt, de az esküvő után nekem későnek tűnik. Az esküvő már egy bizalmi dolog és bizony jobb ha esküvő előtt kiderül a pénzhez valò hozzáàllása. Akkor még könnyebb visszatáncolni.

A férjemnek volt megtakarìtása, ok nem 100 milliòs tétel de milliòkròl volt szò. Tudtam ròla de olyannyira nem érdekelt hogy lakásvásárlásnàl nem egyszer kérdeztem meg, hogy akkor mennyi is az amit oda szàn. Milyen árkategòria fér bele. Ès nem esett zokon hogy bizony nem villàt veszünk hanem kis kuckòt hogy maradjon is.

2015. dec. 12. 19:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Semmiképpen ne ezzel kezd de lehet túlzás várni vele az esküvőig. Sok nő van aki a pénzre ugrik de olyan is akad szép számmal aki nem tudja elfogadni a nagy anyagi különbséget. Szóval ha néhány hónap után elmondod neki akkor legalább látni fogod a reakciójából, hogy pénzéhes vagy esetleg megilyed. Sok sikert, hogy megfelelő lányt találj akit nem a pénzed érdekel hanem te (: 20/L
2015. dec. 14. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!