Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok kezdeményezni? Férfiakhoz és nőkhöz egyaránt szól a kérdés.22N
Hm hát nem ennyire direkten, hogy lenne-e kedved ismerkedni... neten néha igen, de eddig nem sok köszönet volt belőle.
23/N
Az volt eddig a tapasztalatom, amikor én kezdeményeztem egy férfiaknál, hogy egyszerűen nem jöttem be nekik. (Ez neten volt, élőben nem próbálkozok be annál, aki nem ad jeleket...) Elbeszélgettünk ugyan, de hamar eltűntek. Úgyhogy inkább hagyom, hogy megtaláljanak azok, akiknek bejövök eleve.
Nem, semmi értelmét nem látom. Egyrészt, még barátkozási szándéknál is sok nő úgy veszi, hogy nyomulok és akarok valamit. Általában azt gondolják, hogy szexet, mert naponta 100 másik pasi is próbálkozik. Extrát pedig nem tudok felmutatni, amivel az a 100 másik nem rendelkezik: Nem vagyok különösebben helyes, kigyúrt és pénzes sem.
Továbbá elég sok csajnál kibukott, hogy csak az a pozitív visszajelzések miatt küldték a jeleket, próbálkozás után meg eltűntek.
Pozitív eredmény: Nincs elvesztegetett idő és sokkal jobb az önérzetem. Nem élem bele magam a dologba és nem kapok visszautasítást. Az időm pedig megmarad azokra, akiknél 100%-os esélyt látok.
Negatív: Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!