Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is hanyagoljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is hanyagoljak egy ilyen nőt?

Figyelt kérdés
Interneten ismerkedek egy nővel még nem is találkoztunk de már nagyon féltékeny. Hogy biztos még sok lánnyal beszélsz még, meg tök sok nővel dolgozol együtt és biztos jól el vagy velük, meg van nő barátnőd és hogy ez őt tökre zavarná Stb
2015. dec. 11. 07:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Jaja, ne erőltesd.

Eszelős a liba.

Még nem is találkoztatok, már féltékeny, ha jót akarsz,felejtsd el.

2015. dec. 11. 07:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát utoljára kamaszkoromban voltam féltékeny egy netes srác lány ismerősére, egyre, nem az összesre. Arra az egyre is csak azért, mert egyszer kijelentette, hogy az a csaj nála a best of, élete nője, stb. Én meg ugye bele voltam lilulva teljesen.

Szóval nőként mondom, hogy menekülj. Ha kapcsolat előtt ilyen, kapcsolat közben vajon mennyire lehet durva? Brr... rossz belegondolni.

2015. dec. 11. 07:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez a legrosszabb típus.

Ha találkozol vele akkor állítsd le ezzel a marhasággal mert az lesz hogy mindenkire féltékeny lesz, az anyukádra, a hugodra, nővéredre, a szomszéd lányra, arra a lányra akinek köszönsz, aki bejelöl facebookon. Szó szerint azért is ideges az iylen csaj ha ránézel egy lányra vagy olyan helyre mentek ahol vannak lányok.

2015. dec. 11. 08:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Soha nem lennék együtt féltékeny emberrel. A bizalmatlanság önbizalomhiánnyal megspékelve a legrosszabb... Ellenben szólj neki hogy emiatt koptatod le. Hátha észhez tér és segítséget kér egy szakembertől
2015. dec. 11. 09:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Hagyd a francba, komolyan.. Még csak ismerkedés és már most bőven túllépte az egészséges féltékenység határát.

26N

2015. dec. 11. 10:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, valóban jobb, ha hagyod inkább. De meg is kérdezheted, hogy mitől van ez nála, ha normálisan meg tudja magyarázni és lehet vele erről beszélni, akkor talán még nem késő.
2015. dec. 11. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!