Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek nőiesen?

Figyelt kérdés

Nos, ott szúrom el mindig, hogy túl közvetlen vagyok, nyitott és nem olyan titokzatos.. Egyszerű lélek, de nem unalmas. Visuont valahogy ezek miatt nincs meg bennem az a "titokzatosság" és kis távolságtartás, ami vonzaná a ferfiakat.. Túl közvetlenek erzem magam... Es igy a ferfiak szamara mar nem jelentek kihívást es kalandot. egy idő utan megunnak es uj kihívást keresnek... (Elég sűrű az életem, nem tartom magam unalmasnak).

Mi lehet a gond? Hogyan lehetnék nőiesebb?

2015. dec. 8. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez temperamentum kérdése, nem nőiség kérdése. Én pl. zárkózottabb, visszaúzódó vagyok, monjdák is, hogy titokzatos, mert nem osztok meg magamról mindjárt mindent. Nem direkt csinálom, hanem ilyen vagyok, nehezen bízom meg és úgy érzem, ez rontja is az ismerkedési esélyeimet.
2015. dec. 8. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A nyitottság meg a nőiesség nem ugyanaz.Én férfi létemre ilyen vagyok mint ahogy leírtad.Kellet egy kis idő miután felismertem, mint most Te is ;-) hogy mikor kell befogni.

Pozitívum:Őszinteség.Könnyű ismerkedés.

Negatívum:Talán nincs is csak kis szabályozás kell.

Hogyan?Beszokott jönni miután felméred a másikat Ő mennyire nyitott és a szerint adagolni magad.

A nőiességeddel semmi gond ha le tudsz teríteni egy férfit.Szóval kb ennyi.

Tudod hogy csörög a kispatak?Csak lassan, lassan, nyugodtan.

Na szia!

2015. dec. 8. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt mondom, régen rossz az, ha titokzatskodni kell, ami magyarul játszmázást jelent. Ne is akarj megfelelni ilyen embereknek, akiknek erre van szükséges. Az igazán jó társaság az, akivel kendőzetlenül lehet beszélgetni mindenről, a legidiótább faviccen át a kedvenc olvasmányokon keresztül a világ működéséig etc. Sosem baj, ha túl közvetlen egy nő, mert az azt jelenti, hogy ki meri nyitni a szívét/lelkét a másik felé. Manapság az emberekre nem ez jellemző, mert mindenki sajnálja és félti magát, hogy nehogy megint becsapják. Falakat emelnek. Valahol persze érthető, de ha reflexszerű, az már cink.
2015. dec. 8. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hamar lefekszel a pasikkal? Mert ha igen, akkor a problémádat megoldását én ott keresném.
2015. dec. 9. 02:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Hm nekem párszor be kellett vernem a fejem a falba, hogy ne akarjak ennyire közvetlen lenni.
2015. dec. 9. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!