Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek mennyire fontosak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire fontosak az anyagiak a másik fél részéről?

Figyelt kérdés

Éppen nincs párom, de randizgatok, interneten is ismerkedem, baráti körben is. Sokszor felmerül az a probléma, hogy az illető szimpatikus, külsőre is tetszik, de anyagi gondjai vannak vagy csak szűkösen él. Én magyarországi viszonylatban nagyon jól keresek és szeretem is élvezni az életet, amellett, a fizetésem 70%-80%-át félreteszem. Nem csak herdálom a pénzt. De szeretek jó éttermekben enni akár naponta, hétvégente elmenni wellnessezni vagy külföldre várost nézni, élményeket szerezni. Szeretek sportolni is, kipróbálni mindent. Fiatal vagyok, szeretem élvezni az életet, viszont nem szeretném fizetni az utazásokat, szállodákat, vacsorákat két főre, főleg egy olyan személynek akivel alig ismerjük egymást. Többek között ezért is vagyok egyedül, lemondani semmiképp sem szeretnék semmiről, mert ezeket a napokat, heteket, hónapokat sosem kapom vissza.

Másnak is van hasonló ismerkedési gondja?

2015. dec. 8. 21:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
# 9, KNRDY, Rosenstein, Nobo, Bock bistro.
2015. dec. 8. 22:48
 12/13 anonim ***** válasza:
71%

Nem értem, hogy kereshetsz ennyit és mivel, ha ennyire nincs alap intelligenciád.

Egyrészt ki az, aki első pár randira mindenképp drága éttermekbe, külföldi városokba, vagy wellnessezni menne... Nekem anyagi helyzettől függetlenül erőltetett lenne ez a ,,mindegy, mi a randi, csak nagyondenagyon elit legyen".

Másrészt meg ha fiatal vagy és jólétben élsz, akkor hidd el, jobb az egy olyan valakivel, akivel jól érzed magad. Akkor is, ha anyagilag veszteséges. Nekem például kb. semmibe nem tudott beszállni az egyik volt barátnőm anyagilag, pedig egyidősek voltunk, csak ő tanult, én meg tudtam mellette dolgozni is, és mégsem gondolom úgy visszatekintve, hogy sokkal jobb lett volna egyedül elszórakozni azt a pénzt... És még csak nem is rinyálok, hogy ,,minden nő lehúzós kva". Akkor úgy éreztem jól magam és kész.

Amúgy élvezted már az életet úgy is, hogy a bányatavat nézed a naplementében, vagy olcsó sört isztok a haverokkal a gyorsvonaton, vagy hálózsákban fekve a szaad ég alatt beszélgetsz valakivel hajnalig? A leírásodból ítélve erősen kétlem, pedig ezekhez pont nem pénz kell.

(És ez részemről nem ,,csóró vagyok, de érzem a tutit és meg is mondom", én is jól állok, sokat utazok, motorokat gyűjtök, stb. - már ha annyira primitív vagy, hogy ezek megléte számíthat abban, hogy mit szűrsz le a mondanivalómból).

2015. dec. 9. 02:13
 13/13 anonim ***** válasza:
amíg nem fordul komolyra a dolog ne utaztasd... nyaralások között meg sort kerítesz a randitokra. :D
2015. dec. 9. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!