Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 20-30 év közötti férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 20-30 év közötti férfiak elvárják, hogy már kb. a 4. randin szexeljen a nő. Ugyanakkor azt is elvárják, hogy előttük csak 2-3 szexuális kapcsolata legyen a nőnek. Most akkor ez hogy is van?

Figyelt kérdés

Mindkét feltételnek szinte lehetetlen megfelelni, aki már a 4. randin szexel az nem tudja milyen tartós párkapcsolatban a másik fél, ha nem passzolnak össze akkor pedig szakítás lesz belőle és a nő randizik tovább.

L21

2015. dec. 6. 18:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem várom el ezeket. A nők szokták elvárni tőlem, hogy tapasztalt legyek szexuális téren. 22F (szűz)
2015. dec. 7. 10:21
 22/26 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Fura ez. Manapság velem sokszor már az első randin szexelnek a lányok. A vérem hajt, hogy megkapjam őket. Ha megkapom akkor meg már nem tetszik annyira, mint előtte. Ha ellen tud állni nekem. Legalább pár randit... Akkor még a végén elveszem feleségül. :D
2015. dec. 7. 13:21
 23/26 anonim ***** válasza:

Ki pontozta le a 40 éves csajszi #20 számú válaszát?

Szerintem teljesen jól látja.

(Ha piros kezet akarsz nyomni, akkor a #17-et is én írtam, arra is nyomhatod.)

29F

2015. dec. 7. 16:54
 24/26 anonim ***** válasza:

áhh odáig én nem cicázok egyel se.

nálam a következő a helyzet:

1 randi lehet, oké, beszélgetünk.

a 2. randi már az ágyban legyen, nincs nekem időm még hónapokig tenni a szépet, aztán netán kiderül h nem is stimmelünk ... akkor az derüljön ki már rögtön az elején.

2016. jan. 11. 21:12
 25/26 anonim ***** válasza:

Mert elhiszi a kis lelkük, hogy ők a nagy különlegesek, akiknek kivételt teszel...:D Sok emberrel randiztam, már-már sportot űztem belőle, hogy minél több embert ismerjek meg. Nagyon kevés kivétellel az volt a forgatókönyv, hogy mikor kijelentettem, 2 férfival voltam összesen és elvárom, hogy előbb lássam a lelkét a másiknak, mint a hálószobáját, ment az ajnározás, hogy milyen rendes, normális nő vagyok és jaj... És sokszor felhozták többen is ezt, meg rácsodálkoztak, meg hangoztatták, hogy ez milyen jó. Na, aztán mikor pár hét elteltével ők mondták, hogy ez legyen több, én pedig emlékeztettem őket a határaimra, miszerint mi még rohadtul nem ismerjük egymást, akkor ment a hiszti, hogy mi a baj. Nos, az a baj, hogy alig beszéltem velük még, alig ismertem őket még, érezni meg annyit éreztem irántuk, mint bármelyik kedves ismerősöm iránt. Ezt pedig így nem lehet. Most valaki vagy komolyan gondolja és élvez a másikkal, mint emberrel is lenni, vagy lelép és keres olyat, aki könnyen jön. Nem hiszek a "3 randi után dugunk és ő marad a férjem, mert pont beletrafáltam egy olyan személyiségű emberbe" című tündérmesében.

El is tűntek, én pedig csak röhögök, hogy ennyit a komoly szándékról. :D

20L

2016. okt. 7. 19:15
 26/26 anonim ***** válasza:

de ennek nincs köze a komoly avagy komolytalan szándékról, könyörgöm. egyébként szexelni is lehet komoly szándékkal ...

Miért keverik sokan a kettőt? a szex az szex, az testileg jó, egy biofiziológiai öröm. nem kell összekutyulni rögtön azzal, hogy házasodjunk is meg.

szóval igenis, legideálisabb az első randin a szex, mert ha nem jön be, többet nem pazarlod rá az időt (persze csak ha amúgy bejön az első randin, nyilván nem mindenkivel :D)

Hiába, mindig oda jutok, hogy a baráti szexnél nincs kellemesebb dolog a világon. Ott nincs ez a hiszti, nincs cirkusz, mindketten élvezik és kész. ja és járjunk-féle nyavalygás sincs.

2016. okt. 7. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!