Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nagyon okos az tényleg imponál a nőknek?
OFF: Istenem ezek a válaszok komolyan mondom. Ez a pénz+izmos külső, meg mittomén milyen hülyeségek, ez nagyon kemény :D. Szánalmas.
ON: Én azt tapasztalom, hogy nem a klasszikus "okos" tetszik a nőknek, hanem inkább a talpraesettség. Nyilván az ész is, de ha mellé az életben mikor az eszedet kéne használni mulya vagy, akkor padló.
"1: Ebből az 5-ből minimum 4-ben kell kiemelkedőt nyújtani. Akkor esetleg lehet szó arról, hogy így már imponálsz a nőknek."
Egyébként ezt mire alapozra mondod?
Mármint ha satnya testű vagy, buta és szegény, annak egy részéről te tehetsz, te nem akarsz többet nyújtani. A sárm sem csak a jóképűségből áll, bár biztos, hogy az alap arcberendezés befolyásolja. A humor is nagyjából adott, de lehet benne fejlődni.
Neked az a tapasztalatod, hogy nem imponálsz a nőknek, mert nem vagy okos és sármos, ellenben gazdag és humoros? Vagy izmos vagy és sármos, de nem vagy elég okos és gazdag?
Lehet erre azt mondod: "De én azt látom hogy..."
Mégis hol? Hol van a bizonyítéka, hogy a nőknek azért nem kellesz, mert nem teljesíted ezeknek a kritériumoknak a 80%-át?
Tény, hogy ha egy férfi valamiben kiemelkedő, nem árt, ha fel tud mutatni mellette mást is...de ezek sokszor következmények és nagyon is összefüggnek. Pl. nekem a jó humor, az okos humor, nem szoktam kaki-pisi poénokon röhögni, viszont az iróniát és a szarkazmust értékelem.
Ha valaki intelligens (vagy talpraesett ahogy mások mondják), valószínű, hogy előbb-utóbb a pénzt is bevonzza. Akárhogy is, ez nem azt jelenti, hogy a férfiaknak mindezeknek meg KELL felelniük,hogy imponáljanak, hanem hogy ezek a tényezők összefüggnek.
Szerintem igen, legalábbis nekem tetszik.
Tobbszor elofordult már, hogy a barátommal voltunk olyan társaságban, ahol nem tudta mindenki, hogy mi egy pár vagyunk. Amikor a barátom elkezdett dumálni az irodalomról meg a torténelemrol, láthatóan feléledt pár csaj érdeklodése, aztán meg már nekem volt kellemetlen milyen hulye dumákkal próbálták meg behálózni... ilyen bolcsészféle filozófusbukszák voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!