Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én ezt komolyan nem értem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt komolyan nem értem, mit lehet még tenni?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a lányok furcsa jeleket adnak és ha próbálkozol náluk kiderül, hogy van barátja, de szinte kivétel nélkül mindegyiknek. Az egy dolog, hogy hülyét csinálok magamból bár tudom, hogy nem csak én, de hogy lehet ezt kezelni? Tudom sokan sírnak itt nap, mint nap, de létezik olyan, hogy egyetlen olyan lány se legyen szabad akivel elképzelnék bármit is? Ezek szerint igen, de mit tudok még tenni? + nyilván az is nagyon jól esik, hogy állandóan basztatnak minden irányból, hogy miért nincs még barátnőd. Ha életemben nem tettem volna még keresztbe egyetlen paraszthajszálat se, hogy javítsak ezen helyzeten megérteném, de így lassan kezd felőrölni, hogy mikor jön a következő visszautasítás. Szerintem nem vagyok egy 180 kilós, zsíros hajú, ápolatlan emberke, sportolok rendszeresen és tanulok mellette, de ha nem elég az, hogy nyíltan elhívom valahova vagy megmondom neki, hogy tetszik + udvariasan próbálok közeledni mindig, akkor nem tudom mi lehet elég.
2015. nov. 30. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Na látod,én pontosan ezért nem teszek egy lépést sem,mert próbálkozás nélkül is tudom az általad elmondottakat.

25F

2015. nov. 30. 18:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Volt egy lány eladó volt egy üzletben minden nap láttuk egymást egy idő után már megjegyzi egymást a 2 ember, kérdezgettük egy idő után ki mit csinál hogy van, merre jár ésatöbbi. Általános dolgokról.

egyszer ő kérdezte meg h nem iszunk egy kávét, és akkor is kedves volt aranyos állandóan a gyönyörű szemeivel nézett a szemembe :) de aztán benyögte mikor a témához értünk, de van barátja, csak szeret ismerkedni, és nagyon nagyon szereti őt.

fúú és hányszor jártam már hasonlóan te jó isten

Még egyenlőre próbálkozom :)

2015. nov. 30. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!