Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért ilyenek a nők, ha vitáznak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért ilyenek a nők, ha vitáznak?

Figyelt kérdés

Ráhárítanak a férfiakra mindent, ők semmiben sem hibásak. Ha a férfi meg beismeri, hogy igen csak ő a rossz, akkor a nő meg nekiáll parádézni, hogy ő nem azt mondta. Miért ilyen vele?

Tulajdonképpen teljesen mindegy mit csinál a férfi jól úgysem jöhet ki a vitából.

2015. nov. 29. 18:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
többek között ezért nem foglalkozom nőkkel...
2015. nov. 29. 18:12
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
Ez számomra is rejtély. :D
2015. nov. 29. 18:13
 3/11 anonim ***** válasza:
31%
Mert gyerekesek. Minél többször vonnak valaki kérdőre a tettei miatt, annál hamarabb tanulja meg, hogy mi az a felelősség, a nőknek eleve sokkal több mindent néznek el, ergo nincsenek felelősségre vonva és emiatt képtelenek felelősséget vállalni magukért. Ebből egyenesen következik az, hogy sokkal nehezebben ismerik be, hogy ők is hibásak, mert egész egyszerűen sose voltak rászoktatva arra, hogy ha csinálnak valamit, akkor azért bizony felelniük kell. Ha egy gyerek csinál eltöri a vázát, akkor ráfogja a huzatra vagy a macskára, mert nem érzi azt, hogy neki felelősséget kell vállalnia a tettéért. Ugyan ez van a nők egy elég jelentős részénél. Ha valami malőr van, akkor máris megy a másokra mutogatás, az eddigi munkahelyeimen ezt volt alkalmam nem egyszer tapasztalni, ha valamit elszarnak az mindig más hibája. A társkeresésben és a párkapcsolatokban ugyan ez van, csak akkor ismerik be, hogy hibásak, ha már sarokba vannak szorítva megdönthetetlen érvekkel és az egyetlen kiút az, ha beismerik, hogy hibásak.
2015. nov. 29. 18:23
 4/11 anonim ***** válasza:
42%

Igen, ezért van az, hogy a főnök kb az összes nőt elzavarta az évek során.

Félelmetes milyen cirkuszt tudnak csinálni úgy, hogy 100%-ban ők a hibásak, a saját hülyeségük miatt és a legjobb, hogy még akkor is tagadják mikor már tök nyilvánvaló...

2015. nov. 29. 18:32
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
Mert érzelmi alapon vitatkoznak, éppen ezért a hormonok hamarabb elöntik az agyát, és képtelen lesz racionálisan érvelni. Ezért csapkodnak néha, kiabálnak, hisztiznek, sírnak. És mindenre jobb megoldást kínálnak :D
2015. nov. 29. 18:43
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

Szerintem még új vagy itt, szóval ajánlom hogy olvasgass gyk párkapcsolat/szexualitás témakörben kérdéseket, mert garantálom, hogy itt a férfiak is ész nélkül foghatnak minden apró hülyeséget a nőkre, KIRAGADHATJÁK EGYES NŐK HIBÁIT, ÉS RÁAGGATJÁK AZ EGÉSZ NEMRE, MIKÖZBEN SZEMET HUNYNAK AZON FÉRFITÁRSAIK FELETT, AKIKRE SZINTÉN JELLEMZŐ AZ A ROSSZ TULAJDONSÁG. Ha vevő vagy az ilyenekre, akkor itt szerető családra találsz majd ;)

2015. nov. 29. 18:48
 7/11 anonim ***** válasza:
97%
#5 oh, szóval ezért van több nő fizikai erőszakért börtönben, mint férfi, igaz? :)
2015. nov. 29. 18:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért általánosítasz?
2015. nov. 29. 19:52
 9/11 anonim ***** válasza:
20%
Az utóbbi kommentek a tökéletes példák arra a gyerekességre, amiről írtam. Kifejtettem, hogy hol gyökeredzik a probléma a viselkedésükkel és, hogy milyen folyamatok hiánya miatt ilyenek, erre máris jön a hárítás, hogy "há de nem is a én hibám tik vagytok a hülyék". Mindenki, aki látott már gyerekeket felelősségre vonás közben, az tudja, hogy az első mondatuk mindig valami olyasmi, hogy "de nem is én voltam", tehát kapásból hárítanak. Az általánosításról meg annyit, hogy nyugodtan lehet csinálni egészen addig, amíg annak a tárgya egy adott halmaz elemeinek a legelterjedtebb tulajdonság. És ez nem szexizmus, hanem tény, ahogy az is, hogy a férfiak kényszeresen versenyt csinálnak szinte mindenből és saját maguk értéket ezen versenyek megnyerése adja meg, ez szintén általános dolog, csak hogy lássatok egy férfiakkal "fikázó" tényt is.
2015. nov. 29. 20:03
 10/11 anonim ***** válasza:
94%
Én alapból nem szeretem az általánosítást, teljesen mindegy, milyen csoportra használják.
2015. nov. 29. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!