Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden talonban tartásnak van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden talonban tartásnak van alapja? (főleg lány részéről)

Figyelt kérdés

az eset nagyon nagy részében ha nem kellek valakinek (pasi vagyok), nem is lesz semmi.

Néha, nagyon ritkán viszont előfordul, hogy "talonban" maradok. Ezeknek szokott lenni alapjuk azért nem? A jelenlegi is olyan, hogy nem fogad el, de amúgy jóban maradtunk, és miután lett valakije, élesen elfordultam tőle. Akkor még úgyis tűnt, mintha elege lenne belőlem, de aztán ahogy nem foglalkoztam vele: buliban ő jön oda, hozzámtörleszkedik többször, metrón a vállamon alszik, poénból megkérdeztem: teára jönne e, és igen, vagy máskor "nahát, ezen a helyen még nem is voltál, leszel még?" (amúgy nincsenek együtt)

2015. nov. 28. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez úgy működik kérlek szépen, saját esetem írnám le, kavartam a csajjal, megmondta, hogy nem lehet semmi, hagytam a francba. Aztán barátnőim is voltak az eltelt időszak alatt amíg nem beszéltünk, benne elkezdett dúlni valami féltékenység mint utólag kiderült, rá pár hónapra amikor egyedül voltam ő állt elő azzal, hogy ne húzzuk tovább egymás agyát, legyen már valami, miközben ritkán beszéltünk meg én el is felejtettem. Persze a fő ok az volt, hogy kiszeretett a barátjából és a talonban az első én voltam, eljátszottam vele, mert tudtam, hogy ha barátját megcsalja velem, engem is megfog valamikor. Megmondtam neki, hogy semmi nem lehet köztünk, erre 1-2 héten belül jött a talonban a következő áldozata.
2015. nov. 28. 12:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Talonban lenni azt jelenti, hogy ha nem jön a paripa jó leszel szamárnak. Akkor fordul vissza hozzád, ha nem talál jobbat. Jó leszel valamire, de mindig a talon pasi maradsz, akinél az illető jobbat vél érdemelni magának. Szépen magyarul megfogalmaztam :D

Persze vannak kirívó esetek, amikor nagy szerelmek lettek, de Hollywood is forgat limonádét. Kevés esélyes.

2015. dec. 11. 17:49
 3/3 anonim ***** válasza:
jól leírtátok a lényeget, valahogy így működik ez
2015. dec. 11. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!