Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden talonban tartásnak van alapja? (főleg lány részéről)
az eset nagyon nagy részében ha nem kellek valakinek (pasi vagyok), nem is lesz semmi.
Néha, nagyon ritkán viszont előfordul, hogy "talonban" maradok. Ezeknek szokott lenni alapjuk azért nem? A jelenlegi is olyan, hogy nem fogad el, de amúgy jóban maradtunk, és miután lett valakije, élesen elfordultam tőle. Akkor még úgyis tűnt, mintha elege lenne belőlem, de aztán ahogy nem foglalkoztam vele: buliban ő jön oda, hozzámtörleszkedik többször, metrón a vállamon alszik, poénból megkérdeztem: teára jönne e, és igen, vagy máskor "nahát, ezen a helyen még nem is voltál, leszel még?" (amúgy nincsenek együtt)
Talonban lenni azt jelenti, hogy ha nem jön a paripa jó leszel szamárnak. Akkor fordul vissza hozzád, ha nem talál jobbat. Jó leszel valamire, de mindig a talon pasi maradsz, akinél az illető jobbat vél érdemelni magának. Szépen magyarul megfogalmaztam :D
Persze vannak kirívó esetek, amikor nagy szerelmek lettek, de Hollywood is forgat limonádét. Kevés esélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!