Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ilyen lány aranyáso? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Neten megismertem egy lányt. Elég jól elbeszélgettünk. A randi jött szóba, és ekkor mondta hogy hova szeretne menni hogy mit szólnék a következő helyekhez. Na ezek a helyek nem a Mari néni falatozója kategória hanem nagyon drága puccos éttermek.2015. nov. 27. 13:16
11/14 anonim válasza:
Első randira én nem is mennék oylan helyre ahol bármit is fizetni kell. Sőt, első 10 randira sem. Menjetek kirándulni, sétálni, keress valai ingyenes programot. Ha nem tetszik neki, akkor mehet amerre akar.
12/14 anonim válasza:
Én azt gondolom, a drága és puccos éttermet azt ki kell érdemelni. Aki első randin ilyen helyre akarja magát meghívatni, az valóban vagy aranyásó, vagy nincs igazán képben a világot, pénzt, stb-t illetően. Nem tudom, melyik a rosszabb.
Szerintem is javasolj te egy normális helyet! Ha emiatt elmarad a randi, vagy megharagszik, akkor annyit is ér az egész.
13/14 anonim válasza:
Nem tudom, elképzelhető hogy az. :D Ami azt illeti a mostani páromat első randin piknikezni vittem el. Bár mellettem szóljon, hogy mézes-mustáros csirkét csináltam, 2 körettel. :D
14/14 anonim válasza:
Én magamhoz hívnám. Gyere, készítettem vacsorát. Előtte megpuhtolom mit szeret azt főzök. És jó étvágyat. Nincs gond a számlával nem kell smucig éttermi árszínvalas italt venni (literára a tízszerese a boltiénak - nyugodtan lehet hugyozni és ha gikszer van akkor nem tud nyilvánosan megalázi + felszabadultabb vagyok kettesben talán.
Nem jön be az ilyesmi... [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!