Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már nem nézel ki tökéletesen egy nő számára, mindhiába a belső világod, mész a levesbe?
Komolyan, eddig nem akartam elhinni, hogyez így van. Győzködtem magam arról, hogy ez nem lehet így. De az utóbbi időkben ismerkedésnél (neten történtek), rendre azt kaptam meg, hogy ne haragudj, de nem tetszel, nem vagy az esetem. Hiába beszélgettünk el képcsere előtt teljes összhangban, 95%-ban kocc volt, amikor képet küldtem. Egyszerűen nem hiszem el, hogy senkinek nem jövök be, mikor már volt néhány párkapcsolatom eddig is. Igaz, ott is inkább a nők szedtek fel engem, iskolában, vagy rövid netes beszélgetés utáni találkozáskor.
Nem hiszem el, hogy ennek így kell lennie, miközben én férfiként sosem várok el semmi extrát kinézetre egy nőtől. Rengeteg átlagos lány tetszik az utcán is, elég, ha ápolt és igényes megjelenésű, nem kell modellnek lennie.
Ez az internetes ismerkedés átka.
A vonzerő nem jön át a képeken.
Erre akkor jöttem rá, mikor beleegyeztem egy taliba, úgy, hogy a fotón semmilyen szinten nem jött be az illető.
Élőben ott van a hangtónus, a gesztikuláció, a kisugárzás.
Az a randi jól sikerült... :)
Na igen, ez a csapda.
De a szöveget lophatod, tedd ki bemutatkozáshoz.
profi fotóssal csináltass képet, hidd el, csodákra képesek!
Komolyan!
Megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!