Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz ez az állítás?

Figyelt kérdés

Egyik kommentben olvastam, nagyon érdekes:

A nők fénykora, amikor a legkelendőbbek a másik nemnek: 18-25 év

A férfiak fénykora, amikor a legkelendőbbek a másik nem számára: 28-35 év

Igaz ez?

2015. nov. 20. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
alapvetően igaz! bár mindkét esetben kitolódhat egy kicsit, de általánosságban így szokott lenni.
2015. nov. 20. 16:00
 2/5 Clark Kent.. ***** válasza:

Nem. Egy 30 éves nő, aki jól tartja magát, lehet hogy kelendőbb, mint egy igénytelen, és csúnya 21 éves.

A pasikról meg csak annyit, hogy ez így ahogy van hülyeség. Én 14 éves koromtól randizgatok a lányokkal, és sok pasi van ezzel így.

Azért, mert valaki nem tud ismerkedni, az nem jelenti azt, hogy ez általános szabály lenne.

2015. nov. 20. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha magamból indulok ki, akkor nem :-P Én évek óta nem állok szóba 40 alatti nőkkel :-D És olyan 35-40 között voltam a legkelendőbb ;-)
2015. nov. 20. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, olyan 28-33 évesen voltam a "legkelendőbb".
2015. nov. 20. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igaz,de persze nem mindenkire.
2015. nov. 20. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!