Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írogatják itt a fiúk, hogy ÁTLAGOS lányoknak CSAK a pénzes, izmos, jóképű, partiarc pasik kellenek?
Oké az ilyen, szép, csinos lányok ezek alapvető fontosságúak, mint amilyenek ők:
De az ilyen lányokról, miért feltételeznek ennyi rosszat, mint amilyenek ők:
Én nem tudok ennyi ocsmányságot feltételezni ezekről az átlagos lányokról. Egyáltalán nem tűnnek pénzéhes, beképzelt, egoista, elviselhetetlen, gyúrás - fittness - party mániás p.csáknak, mint a fentebb lévő csajok.
Tapasztalataim szerint még az átlag alatti, nem túl előnyös tulajdonságokkal rendelkező lányok/nők is ugyanilyen igényekkel rendelkeznek. A vicc az a dologban, hogy ez a dolog már az én tinikoromban is így volt, pedig az nem egy-két éve volt.
40/F
Nem tudom Kérdező, hogy te fiú vagy lány vagy-e de nagyon el vagy tévedve.
Az átlagos lányok is ugyanúgy működnek mint a szép lányok, mindössze a külsejükben adódik különbség.
Az átlagos nőknek is ugyanúgy tetszenek a gazdag, izmos, jóképű, partiarc férfiak, egyik sem fogja kidobni azt, amelyik próbálkozik nála.
Mindössze az a helyzet, hogy az ilyen pasiknak lehetőségük van választani a nők között, és gyakran a szép csajokat választják az átlagosak pedig hoppon maradnak. Így nekik nem marad más választás, mint a többi átlagos pasassal összejönni.
Még valami:
A lányok, akiket mutattál, nem átlagosak, hanem "átlagon aluliak". De még ők is ugyanazokkal az igényekkel rendelkeznek, amit fentebb írtam.
1992-ben voltam 17 éves. Csak abban az évben legalább 7-8 olyan inkább átlag alatti lányt ismertem meg, akiknek szóról szóra ezek voltak az igényei. Ebből három most is ismerősöm a facebook-on. Nem részletezném a mostani (40-42 évesek)életüket...
Sok sikert, lányok! :)
Az átlagos nők ilyenek..illetve ezek a nők is átlagosak..a csúnyák nem itt kezdődnek..nem tudom egyesek hol élnek..
Mindig sírják itt a fiúk h a nők összetévesztik a rossz stílust a csúnyasággal, pedig a csúnya fiúk csak átlagosak..és igen sokszor azok..magam is szeretem az átlagos fiúkat, sokkal vonzóbbak tudnak lenni mint a szépfiúk..de azért vegyük már észre h ha egy nő nem csinibaba még nem csúnya..ezek a nők nem csúnyák, igaz nem is szépek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!