Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemüveges, alacsony, nem izmos pasiként tényleg esélytelen, hogy párt találjak? 21F
Még tudsz nőni egy kicsit, ennyi idősen egy pasinál még nem áll le teljesen a növekedés.
A szemüveg csak annyiban lehet érdekes, hogy mennyire vagy kibékülve vele, és jól áll-e. Nekem is van szemüvegem, de én utálom, így én edzem a szemem, aminek az eredménye az lett, hogy elkezdett javulni és ritkábban kell feltennem, mint korábban. Aki akarja, annak ott a lézeres szemműtét is lehetőségként, van, aki nem piszkál bele, de kontaktlencsére vált (nekem is volt addig, míg meg nem csípett valami a szememnél és begyulladt).
Az edzettségi szinteden, izmosságon is tudsz változtatni. Nem mindenkinek a kocka has az etalon, de a sportosság előnyös lehet, erőt sugároz, esztétikus, és ösztönösen is összeköti az ember az egészséggel.
Viszont ha te jó vagy így magadnak, akkor sem kell elkeseredned, egy hozzád hasonló ismerősöm idén nősült, igaz, sokáig keresgélt, de igencsak jó csajt vett el. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!