Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen kocsival lehet a legjobban csajozni?
Csajozás: Mit értesz csajozás alatt pontosabban?
Autók: Én, mint a legtöbb nő, maximum a színét tudom megállapítani egy autónak.
A kérdésre válaszolva:
Csajozás alatt azt értettem, amit: csajozás. Ismerkedni lányokkal szex, laza vagy komoly kapcsolat céljából. Plázában, buliban vagy egyéb helyeken. A kocsit azért említettem, mert előny, ha egy pasasnak van kocsija, vonzóbb lehet egy nő szemében.
Szóval a kérdés inkább úgy is szólhat, hogy milyen kocsiban éreznék magukat jól a nők. Én egy sportkocsit tudnék erre a célra elképzelni, de ezen kívül vannak még más menő kocsik is. BMW, Audi (keress rá, ha érdekel :-D)
Most igazából vennél egy Ferrari-t és nem tetszik ha másnak nem jön be a típus?
Keress rá a következő kulcsszavakra "golddigger prank" youtube-on
Lány dörgölőzik a fiúhoz a diszkóban:
- Milyen színű a kocsid?
- Királykék.
- Hány üléses?
- kettő.
- Hány köbcentis?
- 6000.
- Jujj de jó, csak nem Porsche?!
- Nem. IFA.
Nő vagyok és A 6- os Audim van.
Te még éretlen kis p öcs vagy,ha azt hiszed számít egy nőnél,hogy milyen kocsid van!
Én nőként ilyen kocsiban érezném jól magam:
Nem mondhatod, hogy egy Alfa Romeo nem férfias, még az orra is puncira hasonlít... (bocsi, alfás pasim van, megfertőzött).
De egyébként is egy ilyen típusú autó jönne be leginkább: elfér benne az egész család, mindhárom gyerek kutyával együtt, és mindenki csomagja, hogy elmenjünk két hétre nyaralni a horvát tengerpartra.
Egyetértek az egyik korábbi válaszolóval, egy autó esetében én is a színét veszem észre egyedül. Az utcában parkol egy valami kisautó, nem tudom, milyen típus, de olyan régi fajtának tűnik, kicsit olyan, mint a régebbi Suzukik (azokat felismerem, olyan van nekem is :D ), csak nem az, de imádnivaló, tiszta fehér, tele fekete pöttyökkel, nagyon cuki. Na, nekem az tetszik a legjobban. Egyébként meg autóban a praktikum a lényeg, a Ferrari meg minden, csak nem praktikus.
És megkérdezhetem, hogy hogy akarsz úgy szórakozóhelyen autóval csajozni, hogy a kocsit magát nem tudod bevinni a helyre? Egy félhomályos diszkóban a kulcsokat sincs sok értelme lobogtatni, fene se fogja észrevenni. Tehát akinek a kocsid miatt tetszenél, az nem biztos, hogy sok figyelmet szentelne rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!