Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek milyen kocsival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clark Kent.. kérdése:

Szerintetek milyen kocsival lehet a legjobban csajozni?

Figyelt kérdés
2015. nov. 19. 00:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Csajozás: Mit értesz csajozás alatt pontosabban?

Autók: Én, mint a legtöbb nő, maximum a színét tudom megállapítani egy autónak.

2015. nov. 19. 04:12
 12/26 A kérdező kommentje:

A kérdésre válaszolva:

Csajozás alatt azt értettem, amit: csajozás. Ismerkedni lányokkal szex, laza vagy komoly kapcsolat céljából. Plázában, buliban vagy egyéb helyeken. A kocsit azért említettem, mert előny, ha egy pasasnak van kocsija, vonzóbb lehet egy nő szemében.

Szóval a kérdés inkább úgy is szólhat, hogy milyen kocsiban éreznék magukat jól a nők. Én egy sportkocsit tudnék erre a célra elképzelni, de ezen kívül vannak még más menő kocsik is. BMW, Audi (keress rá, ha érdekel :-D)

2015. nov. 19. 05:37
 13/26 BlackSword ***** válasza:
AC-Cobra, bugatti veyron, lamborghini veneno, austin healey, De ha már mindenáron ferrarit akarsz, akkor inkább F-40-es... Vagy soroljak még autókat???
2015. nov. 19. 06:11
 14/26 anonim ***** válasza:

Most igazából vennél egy Ferrari-t és nem tetszik ha másnak nem jön be a típus?

Keress rá a következő kulcsszavakra "golddigger prank" youtube-on

2015. nov. 19. 07:44
 15/26 anonim ***** válasza:
A trabant mindig nyero :D
2015. nov. 19. 08:43
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Lány dörgölőzik a fiúhoz a diszkóban:

- Milyen színű a kocsid?

- Királykék.

- Hány üléses?

- kettő.

- Hány köbcentis?

- 6000.

- Jujj de jó, csak nem Porsche?!

- Nem. IFA.

2015. nov. 19. 09:54
 17/26 anonim ***** válasza:
Szeretem hogy rengeteg pasi úgy gondolja hogy egy csaj csak a kocsija miatt fog szóba állni vele... -.-'
2015. nov. 19. 10:14
 18/26 anonim ***** válasza:
Babakocsival
2015. nov. 19. 10:36
 19/26 anonim ***** válasza:

Nő vagyok és A 6- os Audim van.

Te még éretlen kis p öcs vagy,ha azt hiszed számít egy nőnél,hogy milyen kocsid van!

2015. nov. 19. 11:00
 20/26 anonim ***** válasza:

Én nőként ilyen kocsiban érezném jól magam:

[link]

Nem mondhatod, hogy egy Alfa Romeo nem férfias, még az orra is puncira hasonlít... (bocsi, alfás pasim van, megfertőzött).

De egyébként is egy ilyen típusú autó jönne be leginkább: elfér benne az egész család, mindhárom gyerek kutyával együtt, és mindenki csomagja, hogy elmenjünk két hétre nyaralni a horvát tengerpartra.

Egyetértek az egyik korábbi válaszolóval, egy autó esetében én is a színét veszem észre egyedül. Az utcában parkol egy valami kisautó, nem tudom, milyen típus, de olyan régi fajtának tűnik, kicsit olyan, mint a régebbi Suzukik (azokat felismerem, olyan van nekem is :D ), csak nem az, de imádnivaló, tiszta fehér, tele fekete pöttyökkel, nagyon cuki. Na, nekem az tetszik a legjobban. Egyébként meg autóban a praktikum a lényeg, a Ferrari meg minden, csak nem praktikus.

És megkérdezhetem, hogy hogy akarsz úgy szórakozóhelyen autóval csajozni, hogy a kocsit magát nem tudod bevinni a helyre? Egy félhomályos diszkóban a kulcsokat sincs sok értelme lobogtatni, fene se fogja észrevenni. Tehát akinek a kocsid miatt tetszenél, az nem biztos, hogy sok figyelmet szentelne rád.

2015. nov. 19. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!