Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen szélsőséges a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen szélsőséges a legtöbb férfi magánélete? Van aki nagyon könnyen talál magának rengeteg szebbnél-szebb nőt, van aki meg 30as éveiben is szűz?

Figyelt kérdés
Van középút is persze, csak sokkal ritkább. A legtöbb nő, akár szép, akár átlagos, akár csúnyácska, egyszerűen talál magának pasit és azzal elvan. A nőknél meg pont a szélsőség ritka. A legtöbb pasinál meg az van, hogy egy pasira bukik rengeteg nő, mert "jó pasi", ami nagyjából abból áll, hogy jóképű és jó kiállású. Aki meg csúnya, arról sokszor kiderül akár harmincas éveiben is, hogy eddig még soha nem volt semmi kalandocska sem az életében.
2015. nov. 18. 15:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Átgondoltan írtam. :-) Jellemzően a férfiak a kalandorabb természetűek, nekik nem akkora gond, ha becsúszik egy baba, nem ők rohangálnak esemény utáni hormontablettáért, ami felborítja a szervezetük egyensúlyát, vagy abortuszra, vagy szülni. Ők könnyebben mondják, hogy 100-ból nők tucatjaival simán lefeküdnének. A másik oldalról ez jobban meggondolandó. Persze mindkét nemből vannak kalandor természetűek meg hosszú távra tervezők, ezt egy szóval sem írtam, hogy nincs, de a két nem alap motivációja akkor is tudat alatt (van, akinél tudatosan is) így működik.
2015. nov. 18. 16:41
 12/14 anonim ***** válasza:
"a nők a rövid távú kapcsolatot/szexet is elutasítják" - igen, de nem feltétlenül azért, amit írsz, én élből elutasítom ezt mindenkivel, mert én hosszú távra tervezek, és nem mindegy, ki mellett horgonyozok le, olyan embert kerestem mindig, akivel akár egy életre is együtt lehetünk, együtt öregszünk meg, és közösen vállalunk gyereket, aki nem lép le, soha nem mentem és nem fogok belemenni csak szexkapcsolatba, mert nem az a célom.
2015. nov. 18. 16:43
 13/14 anonim ***** válasza:
1x válaszolj már normálisan pls
2015. nov. 18. 16:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Lol a kérdező egyrészt nem azt mondta, ahogy te értelmezted, a magánélet alatt miért ne lehetne hosszú távú kapcsolatot érteni? Másrészt a kérdező nem egy kérdést tette fel, hanem kijelentett valamit... ahova jöttek a válaszok ugyanazoktól a emberektől, ugyanazokkal a bevett sablonokkal.

10 nő marakodik 1 férfin? Csak tud valamit az a férfi, amit ti nem tudtok...

Én nőként nem találok párt, és ez ugyanolyan rossz nekem, minthogy más férfi nem dönthet meg x gyönyörű nőt... Nincs különbség a probléma nagysága között, én mégsem állok le hőzöngeni, hogy ú nem akar minden második férfi elvenni feleségül.

Hanem elfogadom, hogy ez van, lehet velem van a baj, lehet nem. De ha egy lányra tapadnak a férfiak(és olyanok akikkel én is leállnék, mert egyébként kvra nem releváns), mindig leállok gondolkodni, hogy na vajon ő mit tudhat... javaslom tegyétek ti is ezt...hátha tanultok belőle...

2015. nov. 18. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!