Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szélsőséges a legtöbb férfi magánélete? Van aki nagyon könnyen talál magának rengeteg szebbnél-szebb nőt, van aki meg 30as éveiben is szűz?
Lol a kérdező egyrészt nem azt mondta, ahogy te értelmezted, a magánélet alatt miért ne lehetne hosszú távú kapcsolatot érteni? Másrészt a kérdező nem egy kérdést tette fel, hanem kijelentett valamit... ahova jöttek a válaszok ugyanazoktól a emberektől, ugyanazokkal a bevett sablonokkal.
10 nő marakodik 1 férfin? Csak tud valamit az a férfi, amit ti nem tudtok...
Én nőként nem találok párt, és ez ugyanolyan rossz nekem, minthogy más férfi nem dönthet meg x gyönyörű nőt... Nincs különbség a probléma nagysága között, én mégsem állok le hőzöngeni, hogy ú nem akar minden második férfi elvenni feleségül.
Hanem elfogadom, hogy ez van, lehet velem van a baj, lehet nem. De ha egy lányra tapadnak a férfiak(és olyanok akikkel én is leállnék, mert egyébként kvra nem releváns), mindig leállok gondolkodni, hogy na vajon ő mit tudhat... javaslom tegyétek ti is ezt...hátha tanultok belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!