Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szólnátok egy olyan 31...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok egy olyan 31 éves pasihoz, aki neten előadja magát, hogy szexmániás, kíván titeket, casanova aztán amikor szexre kerül a sor, kiderül, hogy kicsi a pénisze, és totál tapasztalatlan?

Figyelt kérdés
2015. nov. 18. 12:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én találkoztam egy ilyen férfival, aki nagyon nyomulós volt, és csak a szex volt a témája, másról nemigen lehetett vele beszélgetni, rólam rengeteget beszéltünk, de ő magáról soha semmit sem mesélt, és már ez is furcsa volt, de valahogy mégis megnyerő volt a külseje, meg mégiscsak valami megfogott benne, ami révén eljutottunk az ágyi, de nagyon hamar, nem is ismertük egymást szinte, mondjuk úgy, hogy "lebeszélte rólam a ruhát". Nagyon túlfűtött levelezéseket folytatott velem, és nagyon meglepődtem, amikor ténylegesen arra került a sor, hogy na akkor szex, és ledöbbentem rajt tisztára. El kezdtem gondolkodni rajt, hogy miért fordítva akarja megülni a lovat egy olyan pasi, aki tapasztalatlan is meg kicsi a pénisze, és eléggé rá is stresszel? Miért nem csinálja úgy a dolgot, hogy ismerkedik, és miután megismerte az illető nőt valamennyire, és randizgatott vele, és vár mondjuk három hetet (csak mondtam egy számot) vagy egy hónapot, és utána nem is azonnal szexelni kéne, hanem pettingelni, és utána szexelni, ha már tényleg komolyabb a dolog. Nem lenne jobb így? Mint beharangozni olyan dolgokat, amikre nem is képes, meg ami nem is úgy van, mert így totál lebőgés az egész.
2015. nov. 18. 12:47
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

A régebbi beírásokból tudom, hogy itt a gyk-n a srácok 90%-ának 20cm fölött kezdődik a péniszmérete.

Viszont névtelenül bevállalom, én Kicsipénisz Johnny vagyok. Én úgy csinálnám, ahogyan az utolsó kommentedben leírtad kedves kérdező, mert nem elsősorban a szexre hajtok, de feszélyez a méretből adódó hátrányom.

Viszont a randipartneredet is teljesen megértem, mert véleményem szerint oka van arra, hogy ráment erre a "szexisten vagyok vonalra".

Mégpedig az lehet az ok, amit már én is tapasztaltam: hosszú randizgatások, próbálom meghódítani az adott lányt, hosszú pettingek, sokára jutunk el a tényleges akcióhoz. De vannak olyan nők, akiknek mindezzel együtt nem megfelelő a méret. És hiába értettük meg egymást, hiába szerettük meg egymást, az abban a pillanatban szertefoszlik. És vége az egésznek a méret miatt.

Szerintem ő próbálja ezt a részt kikerülni, hogy egyből szex legyen, és ha ott pozitív visszajelzést kap akkor rámehet az érzelmi dolgokra, de ha nem, akkor nem ölt bele sok időt és érzelmet, és léphet a következőre.

Beszélni meg azért nem beszél róla, mert nagyon kínos, és szeretné megkapni az esélyt.

Legalábbis én így látom.

2015. nov. 18. 13:51
 13/20 anonim ***** válasza:

Ez azért butaság, mert a nők érzelmi lények. Ha kellően megszerettetné magát valakivel, nem csak ő lenne lazább miután kialakult már egy bizalom, hanem a párja is el tudná fogadni a méreteit.

Így viszont tényleg csak lebőgésben lesz része, hiába tapasztalatszerzés, de milyen tapasztalat...

2015. nov. 18. 15:32
 14/20 anonim ***** válasza:

Olvasgattam itt a kommenteket, engem is elgondolkodtatott a téma hogy mi fiúk minek túlzunk de tényleg, bevállalva egy lebőgést, mely ciki nekünk, ciki a lánynak, - gondolom a nagy leégés után ezek a fiúkák köddé váltak általában....

Közben lehet rájöttem: nem lehetséges, hogy mind szűzek és nincs vesztenivalójuk? Mert még így is megéri nekik az egész, hisz elmondhatják saját magukról hogy voltak nővel. Ja, hogy szar volt a szex, és kicsi a fütyi? Hát azt másnak úgysem kell tudni :P Szóval én erre tippelek, hogy így kapnak meg nőket, mert egyenes dumával, udvarlással és önsajnáltatással eleve kizárt lenne a szex.

26/F

2015. nov. 18. 15:39
 15/20 A kérdező kommentje:
Szerintem azért nem minden csaj olyan, hogy kinevetné, ha meglátná, hogy "kicsi a fütyi", vagy elborzadna hogy "úristen ez mekkora szerencsétlen". Mi is voltunk szüzek meg tapasztalatlanok, én is feküdtem úgy pasi mellett az ágyon mint egy darab deszka, és semmit se csináltam, és nem engedtem el maga, mert nem tudtam mit kell csinálni és nem is mertem, mert féltem hogy ciki vagyok, és az érzéseimet sem mertem kifejezni, hogy jól esik e valami vagy nem... Én örültem volna ha megismerhettem volna ezt a pasit, de nem lehetett, mert ő egyből a szexre hajtott, és mikor odakerült a sor, ő maga lépett le utána, mert nem mer a szemembe nézni, és ez mire is jó? Nem minden csaj nevetné ki ezt, én pont nem, én pont szerettem volna megismerni magát az embert, és nem ezzel foglalkozni, hogy mekkora van neki, mert nem az a fő szempont, és lehetett volna jó is a szex később, ha már megtanulta volna ő is hogy hogyan kell, elmondhatta volna, hogy nem érzi jól magát, hogy ő még nem volt senkivel, vagy azt hogy ritkán van valakivel, vagy hogy neki mekkora és zavarja őt, és ez van, és akkor én is úgy álltam volna hozzá, nem vártam volna azt hogy hú mekkora szex lesz majd, hanem úgy álltam volna hozzá, hogy szerveztem volna egy nyugalmas lazitós estét, és megnyugtattam volna, és nem vártam volna el tőle semmit, hanem segítettem volna neki, hogy jó legyen neki is, és nekem is, és akkor tudtunk volna örömet is okozni egymásnak, nem csak fájdalmat. Ő lebőgött előttem, én meg előtte. Most ez így miért jobb? Néha jobb lenne az őszinteség, és nem a másik megoldás, ami so pasi szerit "férfias", mert valahogy kompenzálni kell azt, hogy van ami nem megy... Pedig nem kompenzálni kellene, hanem vállalni magatokat, és megtanulni, hogy legyen örömetek benne. Ennyi. :(
2015. nov. 18. 16:04
 16/20 anonim ***** válasza:
Na azért én a fordítottjával is találkoztam! A nő előadta, hogy mekkora lepedőakrobata, meg szopógép, hencegett, hogy ott helyben lepippantana egyől, miket csinálna velem az ágyban,stb... amikor meg találkoztunk, csak hihihi...hehehe, aztán szexelni is csak sötétben mert.
2015. nov. 18. 16:52
 17/20 anonim ***** válasza:

Mondjuk az utóbbi hozzászólásoddal azért nem értek egyet. Nyilván kretén volt a tag, és nem így kellett volna, de a másik út se jobb ám.

Lehetsz bármilyen rendes is a lányokkal, próbálkozol, aztán amikor kiderül, hogy 25 évesen tapasztalatlan vagy, akkor hirtelen megszűnik az érdeklődés, és akkor arra még nem is tért ki a fáma, hogy lent te sem vagy eleresztve. Nyilván vannak kivételek, de én ilyen lányt még nem találtam. És ez most nem a siránkozás, hanem a tapasztalat, folytatom tovább, de nyilván tizedik ilyen után az ember tizenegyedszerre megpróbálja máshogy, hátha úgy jobban beválik.

2015. nov. 18. 17:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem kell amúgy a lányok orrára kötni mindig. Mármint ez a nincs tapasztalat ne első randin derüljön ki.
2015. nov. 18. 18:40
 19/20 anonim ***** válasza:

Azt szólnám, hogy láthatóan jól csinálta, amit csinált.

Elvégre gyakorlatilag ismeretlenül le tudta rólad beszélni a ruhát. És gondolom ebben azért jelentősen segített neki a megfelelő önmarketing is.

Ha nem is akart többet tőled egy éjszakánál - márpedig láthatóan nem akart, hiszen akkor nem csak a szex témát erőltette volna - akkor úgy néz ki, hogy ez egy működőképes taktika. És minden bizonnyal sokkal hatékonyabb, mintha azzal reklámozta volna magát, hogy "kicsi a farkam, és totál tapasztalatlan vagyok, de azért biztos jó lesz neked is.."

2016. aug. 21. 18:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Előre tudnám,nem lepődnék meg. Eddug az összes pasi ismerödömnek,akinek nagy a száha,hogy mekkora sze.király meg folyton csak arról beszél,na ők a leggyengébbek az ágyban
2016. szept. 16. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!