Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Járnátok egy paraszttal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Járnátok egy paraszttal?

Figyelt kérdés
Paraszt alatt mezőgazdasági kistermelőt értek.

2015. nov. 17. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2015. nov. 17. 20:48
 2/4 anonim válasza:

Egy alföldi településen élek, ahol a lakosság nagy része kicsiben vagy nagyban de ezzel foglalkozik.

Sok városi ember lenézi őket.

MERT.

Koszosak, büdösek a nap végére, ganészagúak, vagy olajosak a szereléstől.

DE.

Egy átlag polgár aki bérért dolgozik fel sem tudja fogni, hogy egyrész mennyi szabadásggal jár ez a munka, milyen szép, és mennyi pénz van benne.

Amikor valaki kétévente cserélgeti a terepjáróját vagy a hétköznapi kocsiját, vagy több milliós traktort vesz, majd cserél megint, egy normál ember igen csak elgondolkodik, hogy vajon miből?

ismerősem nagy része ebből a paraszti életmódból jár a kanári szigetekre, vagy ha bejött a búzapénz, az ibizára egy laza kéthetes bulira, ahol úgy szétcsapják magukat, hogy a sok pesti pógár :) csak lesne:)

2015. nov. 17. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Miután megtudják, hogy mennyibe kerül egy john deere és mennyi 1 hektár föld ára, rögtön másképp tekintenek az emberre.
2015. nov. 17. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nekem ezzel nem lenne bajom. Úgysem a foglalkozása miatt szeretem meg. :-)
2015. nov. 18. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!