Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy csak a 30+...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy csak a 30+ -os nők tartanak helyesnek?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok és mikor ismerkedek nőkkel a 30 alattiak, főleg a 20-25 éves korosztály, elfordul tőle, hogy uh nagyon nem vagy az esetem, meg bocsi de nem jössz be, meg olyat is hallottam, hogy basszus tiszta Jáksó, bocsi de nem stb stb.

Ezzel szemben a 30 feletti nők, főleg a 30-35 év körüliek, pedig azt mondják, hogy egész jól nézel ki, szerintem aranyos vagy, egész helyes pasi vagy stb. Ilyen dicséreteket kapok.

De sajnos nekem a fiatal lányok jönnek be :(

2015. nov. 14. 00:24
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
azért mert ezek kapuzárási pánikos nők akik kiéltek és mindegy kivel van csak legyen kivel
2015. nov. 14. 00:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Akkor így jártál.
2015. nov. 14. 00:33
 3/9 anonim ***** válasza:
34%

Fenzo

Neked még nem volt 30 éves nőd :)

Kérdező

Örülj neki :)

Hidd el egy 30-35 körüli nő 1000x jobb mint egy 18-20 :)

24/F

2015. nov. 14. 00:35
 4/9 anonim ***** válasza:
2015. nov. 14. 00:41
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
4 lett volna lehetőségem de kihagytam 30 év felett jó az átlag rendes romantikus férfiak 20as éveiben meg azt mondták fujj az uncsi meg nyálas! kétszínű sz@rok a nők
2015. nov. 14. 00:46
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Fenzo

Te tudod..én szeretem a nőket :)

4 voltam

2015. nov. 14. 00:51
 7/9 MolotovPunk ***** válasza:
51%

30 as nők vagy kicsit azon felettiek tényleg jók. :)

Sokkal többet tudnak élet tapasztalatban és szexben is nyújtani,mint a 20-25 év körüliek.És érettebb nők között is sok szép akad.

Ne keseredj el.

28/F

2015. nov. 14. 01:01
 8/9 anonim ***** válasza:
29%

kérdező te helyből vagy ilyen hülye vagy neki futásból?

ezek kiélt nők, akik szeretnének végre megállapodni valahol, mert éveken keresztül nem kopogott az ajtajukon a BMW-s herceg (vagy éppen éveken keresztül ilyenekkel dugatták magukat, csak a herceg éppenséggel lepattintotta őket), s ha ló nincs, jó a szamár is alapon megállapodnak végül egy szerény életvitelű melóssal.

2015. nov. 14. 01:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Fenzo: szerintem te eddig csak teveben lattal 30 eves not.
2015. nov. 14. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!