Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszitem el a nők érdeklődését képcsere után?

Figyelt kérdés
Átlagos vagyok nők is ezt mondják barátok is ezt mondják mégis nincs érdeklődés mikor Meglátnak. Előtte viszont tökre oda vannak értem. Mit tudok tenni? Milyen pasik kellenek a nőknek?
2015. nov. 1. 10:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%
Mert nem nézel ki jól. A nők zsánere a következő: minimum 180 cm magasság (de minél magasabb, annál jobb), kigyúrt test, férfias arc, sötét haj, enyhén borostás arc, de szőrtelen felsőtest, nagy farok.
2015. nov. 1. 11:16
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
Megkérdeznélek titeket arról, hogy miért a külsőtökből indultok ki? Sok esetben nem a külsővel van a probléma, hanem az önbizalomhiánnyal a hiányzó magabiztossággal és ezek generálják a problémákat inkább, mintsem az arc, ami mint írtam ízlés kérdése kinek tetszik kinek nem.
2015. nov. 1. 11:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Küldj nekem is, és megmondom. És mivel pasi vagyok én is, nem fogok kamuzni.
2015. nov. 1. 12:20
 14/17 anonim ***** válasza:
#12 Nyilván ezért van, hogy pont képcsere után lépnek le.
2015. nov. 1. 13:00
 15/17 anonim ***** válasza:
51%
11-es nem minden nő zsánere ez, például én a kicsit mackósabb férfiakat kedvelem.
2015. nov. 1. 22:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
15. Na fa.za pont most fogytam le:)
2015. nov. 1. 22:18
 17/17 anonim ***** válasza:
És nem lehet h egyszerűen nagyon sz...r rólad a kép?
2015. nov. 1. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!