Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen külsővel hogyan találhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen külsővel hogyan találhatok átlagos külsejű? Van esélyem?

Figyelt kérdés

164 cm vagyok és 54 kg. Arcom nagyon vékony csontos. Sajnos eléggé kopaszodok és fejem tetején, így kb.

[link]

Nincsenek nagy elvárásim csak egy átlagos nőt szeretnék. 28 éves vagyok

2015. okt. 28. 20:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Abból amiket leírtál, egyetlen egy dolog sem számít a nőknek! Úgy értem a NŐKNEK, nem az idétlen fruskáknak, mert ott még számít a külső.

A nőknek ami számít leírom: kisugárzás, önbizalom, humor, kedvesség, figyelmesség, lehessen számítani rá.

A külsőségek csak annyira, hogy ne anyuci pici fia legyen és még véletlenül se lakjon otthon, illete legyél igényes (nem drága ruhákra gondolok, hanem tiszta, vasalt, illatos ruhákra). Külön bónusz, ha még sportolsz is (művészlélek kivétel lehet).

És ha ezek megvannak, akkor még NE LEGYÉL ÁLLÓVÍZ! Akarj valahoval eljutni. Tök mindegy, hogy 3 diplomád vagy 8 általánosod ...de ne legyél elégedett azzal, amid van.

Ja és persze próbálkozz, időnként egy-egy kedvesen visszamosolygó nőt szólítsd le az utcán/boltban/állomáson/buszon.

2015. okt. 29. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!