Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elkezdenétek járni egy olyan pasival, aki eszméletlenül vonzó és intelligens meg minden, de ő maga is felvállalja, hogy ő bizony meg szokta csalni a barátnőit és igényli, hogy több nő is legyen az életében?
Nagyon jóképű, isteni teste van, kb. mint Brad Pitt-nek a Harcosok klubjából és intelligens, most végzett az egyetemen és mérnök és nagyon ügyes. És be is jövök neki, nagyon le tud venni a lábamról minden egyes alkalommal amikor találkozunk, és hajlandó is lenne velem járni, viszont elmondta egyenesen, hogy a hűséget nem tudja garantálni, mert ő egy "alfahím" és neki több nő is jár egyszerre és nem fog ellenállni semmilyen csábításnak.
Ti járnátok vele?
Most is van legalább 1 másik csaj akiről tudok, de szerintem van több is. Folyton azzal jön, hogy a gének, meg hogy az állatvilágban is ez van és, hogy ő milyen jó géneket hordoz. stb.
De mit csináljak, ha semelyik másik pasihoz nem vonzódok úgy mint hozzá?
ha ennyire buta vagy nyugodtan
aztan lehet a nemibeteg gondozomba meselni az allatvilagrol tuti kirohognek
több nő is jár egyszerre? Pardon, mi az h jár? :D
beképzelt kissé....
hát figyelj.
én pl fiatal vagyok most, nem vágyom komoly kapcsolatra, ha nekem nem mesél a hódításairól és őt sem érdekli hogy néha mit csinálok mellette, akkor akár működhetne is. persze fél-1 évnél többet nem adnék a dolognak :) de ehhez neked is úgy kell hozzáállnod, hogy ne legyél hűséges és ne szeress bele.
Nyugodtan jöjj össze vele, egymáshoz illenétek!
Nem is tudom eldönteni, hogy ki a szánalmasabb, ő vagy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!