Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így hatásosan le tudom koptatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így hatásosan le tudom koptatni a csajt?

Figyelt kérdés

Teljesen rám van állva egy Csaj hogy randizni akar velem meg hogy mennyire oda van értem Stb. Hát én meg nem vagyok oda érte, nekem kicsit butácska nem jön be. Viszont nemet sajnos nem tudok mondani, tudom ez lenne a korrekt de képtelen vagyok elutasítani valakit bunkó dolognak tartom.

Ezért belemegyek a randiba de Anyukámat megkérem hogy kísérjen el. Ez talán elég ijesztő lesz neki és menekül, kiábrándul majd Stb

2015. okt. 25. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:

A tini kategória lejjebb található!

De gyerek vagy még!!

Ha valakinek nemet mondasz, az nem bunkóság, hanem egyenesség!

2015. okt. 25. 10:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Amit te akarsz csinálni az sokkal kellemetlenebb és bunkóbb, mint egy korrekt visszautasítás. Aztán lehet jól kijön majd anyukáddal, vagy azt hiszi már ennyire komoly... :D
2015. okt. 25. 10:18
 3/9 anonim ***** válasza:

"az a fránya csengő, yo az iskolacsengő"

Ősziszünet után állj elé és mond meg neki az igazat - vagy kamuzz ha muszály.

2015. okt. 25. 10:27
 4/9 A kérdező kommentje:
30 éves vagyok.....
2015. okt. 25. 10:35
 5/9 anonim ***** válasza:
ez tényleg durva lenne, apukádat hívjad inkább, annak hátha bejön a csaj, ha neked nem :)
2015. okt. 25. 10:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Kamu!!

30 évesen nem lehetsz ekkora gyökér!

2015. okt. 25. 10:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Ha ez gyökérség mondjatok jobb ötletet, elutasítani nem akarom
2015. okt. 25. 10:43
 8/9 anonim ***** válasza:

B..+

Az elutasítás a legegyenesebb és legkorrektebb dolog, ami létezik!!!

Látszik, hogy még agyilag gyerek vagy, még nem látod azt, hogy a játszmázás nem vezet jóra és egyenesebb megmondani neki, hogy bocs, nem!

Akkor írj neki egy szép mesét, amiben megmondod neki, hogy nem akarsz tőle semmit!

Remélem ez jó válasz a gyerekes viselkedésedhez!!

2015. okt. 25. 10:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Nincs jobb ötlet, te idióta...az elutasítás teljesen természetes dolog. Megmondod, hogy nem szeretnél kapcsolatot vele, és kész.

Ha jobb munkahelyet ajánlanak, akkor a régi helyen sem mersz felmondani, hanem inkább hibát hibára halmozol, hátha kirúgnak, vagy mi?

2015. okt. 25. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!