Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácként hogy lehet imserkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácként hogy lehet imserkedni?

Figyelt kérdés

A korombelieknek ez úgy megy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne (18 vagyok). Én meg nem tudom hogy kezdjek bele, nem tudom mit kell csinálni, hogyan stb.. Meg hogy hol ismerkedhetek lányokkal (sulit nem akarom, edzésrôl nem nagyon lehet, buliban nem szeretek, nem is nagyon járok, az utcán viszont szoktak tetszeni lányok).

Ne mondjátok hogy csak jóképûeknek, meg gazdag, rommágyúrt csávóknak lehet csaja, mert elônytelenebb külsejû srácokat is látok lánnyal, egyébként meg én se vagyok csúnya, volt már, hogy alakulni kezdett valami, de soha nem lett semmi. És mostmár érzem, hogy nekem kéne tenni az ügy érdekében. Mindenkinek ilyen gördülékenyen megy én meg ilyen balf.sz vagyok.

2015. okt. 24. 12:18
 1/8 Sunshinedoll ***** válasza:
eleinte mindenki balf-sz, aztán magabiztosabb leszel, és nem lesz olyan gáz.
2015. okt. 24. 12:19
 2/8 anonim ***** válasza:
részegen ne dobd le a csajt a lépcsőn amikor leakarod vinni aztán még véletlenül se ess rá és sínen vagy
2015. okt. 24. 12:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Imserkedésre kijelölt helyen.
2015. okt. 24. 13:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Gyakorolni kell minden helyzetben a lányokkal való ismerkedést. Amúgy meg előnytelenebb külsejű srácoknak is lehet barátnője, persze, de aki annyira undorító, ocsmány és olyan alacsony, mint én, az sosem fog tetszeni egy lánynak sem.
2015. okt. 24. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Önbizalom,önbizalom srácok!Meg lesz az,bizzatok! 18/L
2015. okt. 25. 12:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Igaz én lány vagyok de nekem sem megy az ismerkedés.Bulizni nem járok suliba meg senki nem jön oda hogy elhívjon valahova vagy ilyesmi.

17/l

2015. okt. 25. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:
6: Eljössz velem meginni egy kávét? :D
2015. okt. 25. 19:31
 8/8 A kérdező kommentje:
6-7: menjünk hárman, na?
2015. okt. 25. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!