Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácként hogy lehet imserkedni?
A korombelieknek ez úgy megy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne (18 vagyok). Én meg nem tudom hogy kezdjek bele, nem tudom mit kell csinálni, hogyan stb.. Meg hogy hol ismerkedhetek lányokkal (sulit nem akarom, edzésrôl nem nagyon lehet, buliban nem szeretek, nem is nagyon járok, az utcán viszont szoktak tetszeni lányok).
Ne mondjátok hogy csak jóképûeknek, meg gazdag, rommágyúrt csávóknak lehet csaja, mert elônytelenebb külsejû srácokat is látok lánnyal, egyébként meg én se vagyok csúnya, volt már, hogy alakulni kezdett valami, de soha nem lett semmi. És mostmár érzem, hogy nekem kéne tenni az ügy érdekében. Mindenkinek ilyen gördülékenyen megy én meg ilyen balf.sz vagyok.
Igaz én lány vagyok de nekem sem megy az ismerkedés.Bulizni nem járok suliba meg senki nem jön oda hogy elhívjon valahova vagy ilyesmi.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!