Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem vagyok elég jó egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SGT.Ben kérdése:

Miért nem vagyok elég jó egy nőnek sem?

Figyelt kérdés

(Ennyi idősen talán már nevezhetem őket nőnek...)

Tudom, elég bonyolult kérdés...az élet is az.

Egy kis információ rólam, és hogy, hogyan viszonyulok a nőkhöz..: Udvarias, kedves vagyok . Sok közeli ismerősöm szerint aranyos vagyok. Elég jó humorérzékem van. Nem vagyok egy hűdejóképű srác, de viszont rendes vagyok. Az a fajta fiú vagyok aki először inkább a szüleinek mutat be, nem az ágyának... (sok ilyet ismerek) Hűséges vagyok, ha elkezdek ismerkedni valakivel, akkor másra rá se tudok nézni...nálam itt kezdődik a hűség. Nem cigizek, nem iszok sokat, akkor is csak minőségit.

És mégis, mindíg faképnél hagynak.

Szerintetek? 19\F

2015. okt. 21. 20:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nincs de viszont.
2015. okt. 21. 20:55
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
az ilyen normális srác nem kell a nőknek mert az uncsi!
2015. okt. 21. 20:57
 3/15 anonim ***** válasza:
34%
Én ezeket a kérdéseket mindig rendkívül szkeptikusan fogadom. Vagy valami mégis hibàdzik, vagy rossz a célközönség
2015. okt. 21. 20:57
 4/15 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam, de egyikkel sem jöttem össze! Nem is szenteltek rá időt, hogy megismerjenek... Pedig tényleg jó srác vagyok.
2015. okt. 21. 21:07
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Én is ilyen vagyok, és én se kellek nekik. Nem dohányzok, de még inni se iszok alkoholt. (Az apám alkoholista.) Nem szeretek ilyen hangos szórakozó helyekre járni. Helyette viszont túrázok, biciklizek, horgászok, konditerembe járok. Ezek a hobbik nem jönnek be a mai nőknek. Ezekkel nem tudnak eldicsekedni a barátnőknek. Már ott tart a mai fiatalság, hogy még engem kérnek számon, ha nem iszok alkoholt. 22F
2015. okt. 21. 21:07
 6/15 A kérdező kommentje:

Uncsi? :|

Zongorázok, verset írok a kiszemeltnek...

2015. okt. 21. 21:09
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Na, es a negativumok? Am probalkozz hozzad hasonlo lanyoknal!
2015. okt. 21. 21:10
 8/15 A kérdező kommentje:

Negatívumok:

-könnyen fel lehet cseszni az agyam, bár ez eddig csak egy lánynak sikerült...

-önbizalmam nincs

2015. okt. 21. 21:12
 9/15 anonim ***** válasza:
60%
Tökmind1 mit csinálsz ,mert a vonzalom a lényeg. Lehetsz te akármilyen jó fej, ha nem vonzódik hozzád a nő, akkor nem fog veled összejönni. Ebből a szempontból én megértem a nőket, mert én se jönnék össze olyan nővel, akihez nem vonzódok, akármilyen kedves, vagy jó fej.
2015. okt. 21. 21:13
 10/15 A kérdező kommentje:

Hozzám hasonlóra pályázok énis, mert az lenne az igazi. Teljsen igazad van. De, kívülről nem látszik...

Meg elég félénk vagyok :\

2015. okt. 21. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!