Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok vékony, mégis bejövök neki? Helyes, nagyon helyes srác, emellett ami a legfontosabb rendes is, hol a hiba? 23l
Azért meglepő, mert az ilyen széparcú jópasik a vézna, modell alkatú csajokra buknak, nem? Nem vagyok kövér, de reális önképem van magamról. 65 kg vagyok, szóval van mit fogni rajtam... Lenne hová fejlődnöm, bár az emberek szépnek tartanak általában. Őszinte, egyenes ember vagyok. Van, hogy diétázom. Most is szándékomban áll.
Azt viszont nem értem, hogy jöhet be egy teltebb csaj, egy vékonyabb, jótestű, széparcú pasinak? Nem első eset, szóval hol itt a hiba?
Jé, egy újabb kérdés, amiben egy átlagos csaj megkérdőjelezi egy jóképű, intelligens férfi közeledését, aki rájött arra, hogy a szupermodell bombázó puncik értéktelen senkik, és érdemesebb inkább az átlagcsajok között keresgélni.
Mellesleg az feltűnt már nektek is, hogy fordított szerepben (azaz a szép nőnek vannak szándékai egy átlagos sráccal) még sosem írtak ki ilyen kérdést?
Hát én 70 kg vagyok és alacsony is, mégis olyan barátom van, hogy a nők csorgatják rá a nyálukat....
Mert ő utálja a "vetélt macskákat", ahogy ő fogalmaz :D
Sőt a legjobb barátom egy kigyűrt, izmos, helyes csávó, és a barátnője még nálam is ducibb, mert ő a nagy feneket meg a husis lányokat szereti.
Szóval lehet hogy csak a te fejedben él, hogy mindenkinek max a vékony kell.
A hiba benned van, a vállaid fölött, a homlokod mögött!
Ha félénk a srác akkor kezdeményezz Te, mielött elhappolják előled! És ne keress hibát, hanem örülj a srácnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!