Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknél hány éves kortól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél hány éves kortól fordul elő, hogy már ők fizetnek a szexért?

Figyelt kérdés
Nyilván egy 20 éves lány még nem jellemzően tesz olyat, de vajon létezik az a korosztály, amelyiknek már sokkal több a pénze, mint a fiatalsága, és jó ötletnek tartja akár pénzért is pótolni, ami idővel kiesett?

2015. okt. 19. 10:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
20%

Négyes vagyok. Nem erre gondoltam. Nálam az egészségügyi szex az is, amikor van két ember, évtizedek óta összezárva, már baromira nem kívánják egymást, de hát papírjuk van róla, meg hát kényelmesebb is azt dugni, aki épp ott van... Na, ebből sem kérek soha többé :)

9-es válaszoló, a piacképesség nem hit kérdése. Hihetem én azt is, hogy szexistennő vagyok, ha nem kellek a kutyának sem, meg hiheted azt, hogy egy idős nőnek fizetnie kell, ha partnert akar, de az élet nem ezt bizonyítja.

2015. okt. 19. 13:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Gondolom 60 év felett, kb. Bár én sose fizetnék szexért. Szerintem irtó ciki dolog. Főleg nőként
2015. okt. 19. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!