Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor találkozok vele?

Figyelt kérdés

Még nem adtam fel, de kezdek kicsit lelombozódni 2,5 éve várom h szembejöjjön velem és megtaláljuk egymást...

úgy érzem normális életem van ha van időm eljárok a haveri körben nincs túl sok nő aki van annak is barátja van...

Az ismerkedéseim kimerülnek ott h vagy semmi vagy csak szex nem tudom h mikor fogok találkozni azzal aki a lelki társam is lesz..

Mit tehetnék h e-téren fellendüljön az életem?

2015. okt. 18. 22:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne add fel! Én is böjtöltem sokat.

Jelentkező lett volna, de volt egy olyan időszak, hogy mindenkinek (még a látszatra komolyabbaknak is) leginkább egy éjszakára kellettem volna, vagy max. ilyen tartósabb laza kapcsolatban lettek volna benne, hogy néha összefekszünk, de azért ha meglátnak egy jobb nőt, akkor vele is simán.

Nekem ilyen nem kellett. Nem volt sok barátom (jelenlegi férjem a 3., akivel életemben volt komolyabb is - pl. szex), illetve nem voltam egy bulizós fajta, ennek ellenére, aki neten is megkeresett, azok is egyből írták, hogy inkább laza kapcsira lennének vevők.

Kivártam a nagy Ő-t. Ha csak szexre kellettem volna, akkor ott elköszöntem szépen.

Kitartás!

2015. okt. 18. 22:37
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Eljön az idő, hidd el. Nehéz, én is voltam ilyen helyzetben sokszor, most is társat keresek. Már eljutottam oda, hogy nem aggódok semmin, ha lesz alkalom, akkor kihasználom és kész. Én tudom, hogy úgyis eljön az, akivel boldog leszek. Inkább azon járjon az agyad, hogy sikerülni fog és mikor eljutsz gondolatban odáig, hogy ez kisugárzik belőled, akkor fog jönni. Nekem így volt mindig. Szakítás, aztán padló, aztán pár hónap, leszartam mindent és a semmiből jött valaki. Pozitívan élj. Nézd meg ezeket a show műsorokat, milyen barom embereknek van párjuk, akkor már nehogy nekem ne lehessen.....
2015. okt. 19. 00:00
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm bár azt gondoltam kicsit több ember fog reagálni..

Nem fogom feladni :)

2015. okt. 19. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!