Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magasságom lehet a gond?
Figyelt kérdés
Lehet hogy a magasságom miatt nem kellek egy lánynak sem? Arcra átlagosnak mondanám magam, de 200cm vagyok.
21/F
2015. okt. 17. 13:57
11/22 A kérdező kommentje:
Kosárlabda, futás, meg kondi
2015. okt. 17. 16:52
12/22 anonim válasza:
Ertem.
Es osszessegeben jo ilyen magasnak lenni?
13/22 A kérdező kommentje:
Nem mondhatnám. Sokan megnéznek, meg általában az ajtók és a tömegközlekedési eszközök nem erre a magasságra vannak tervezve :)
2015. okt. 17. 16:57
14/22 anonim válasza:
Jo, de barmit elersz, ha tomeg van akkor latsz mindent, a villamoson nem az emberek honaljaval van egyvonalban az orrod. :)
15/22 A kérdező kommentje:
Az igaz, de hidd el, elég kényelmetlen görnyedten állni, vagy épp fejjel támasztani valamit :))
2015. okt. 17. 17:04
16/22 anonim válasza:
Azert egy napig cserelnek veled, hogy milyen az elet ilyen szep magasan :D
17/22 anonim válasza:
Hát, kisebb már nem leszel. :-)
Nekem volt egy ismerősöm főiskolán, 190cm fölött volt valamivel, a szülei átlag magasságúak, nem magasak, ő meg még koraszülött is volt, aztán ekkora lett. Anno jártunk egy ideig, csak ő nem tudott senki mellett megmaradni hosszú távon.
Ha én korodbeli lennék, nem zavarna, annak ellenére, hogy én picike 151cm magas vagyok. Most is egy magas kollégám csavarta el a fejem, neki kb. a válláig érek, bár lehet, hogy csal egy kicsit, amikor velem beszél. :-)
19/22 A kérdező kommentje:
Utolsó :DD
2015. okt. 17. 17:16
20/22 anonim válasza:
#18 Vicces, de egyre inkább igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!