Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya kövér pasiként el kell fogadnom, hogy csak átlagos lányokat kaphatok meg?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok és valóban kövér és nagyon nem vagyok helyes. Mindig vágytam ilyen nagyon csinos, modell alkatú szépségre, de eddig akárhogy próbálkoztam nem jött össze. A mostani barátnőm is aranyos kedves nem akarom megbántani szép kis arca van, de átlagos külső, átlagos testalkat, nem ilyen bombázó típus. Ez már nem is lesz máshogy csak ilyen lányokat kaphatok meg, ha nincs pénzem?2015. okt. 16. 19:23
21/26 anonim válasza:
Nekem is van egy vágyam, kell nekem egy piros 745 BMW, de attól még az Opelem nem ócsárolom, majd akkor jártatom a szám, ha lesz pénzem 745-re.
23/26 anonim válasza:
Csunya kover ferfikent csoda h lett baratnod! Inkabb ot becsuld meg de sztem elhanyja magat amikor hozzader de meg sincs egyedul! Vicc a noi logika.
24/26 A kérdező kommentje:
"Nekem is van egy vágyam, kell nekem egy piros 745 BMW, de attól még az Opelem nem ócsárolom, majd akkor jártatom a szám, ha lesz pénzem 745-re."
Gratulálok, hogy autóvásárláshoz hasonlítod a párkapcsolatokat érzelmi intelligenciád az egekbe lehet
2015. okt. 18. 13:53
25/26 anonim válasza:
Életem, te engem ne oktass ki ilyen nagy magas lóról, neked nem tűnik fel, hogy olyan nőről álmodozol akinek nem számít a külső, miközben neked fontos az illető nő külseje???!!!
Az autós kommentet arra értettem, hogy siránkozhatsz a bombanőkért, de talàn inkább értékehetnéd amid van.
Elhordod itt, hogy ilyenolyan átlagos a barátnőd, de blablabla, örülj, h van lyuk a seggeden, s ha nem tetszik tegyél azért, hogy megfogj egy bombázót.
26/26 anonim válasza:
nem, ha csúny avagy, nem az átlagos a szinted, hanem a csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!