Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez véletlen vagy valami más?
14 èves korom óta akármelyik srác megtetszett, annak én is. Elég volt arra gondolnom, hogy tetszik az illetö, nem számított, hogy csak làtásból ismerem, vagy netán egy baràtom.
Netes társkeresésnél ugyanez. Ha meglàttam egy srácot, és elkönyveltem magamban, hogy helyes, még aznap kaptam levelet töle. (És nem elkeseredett, senkinek se kéne srácokról volt szó, hanem esetem férfiakról)
Volt, hogy teljesen idegen sràc állított meg és adott két puszit, vagy fogta meg a kezem.
Az egyik legfurább egy csoporttársam volt, aki alig ismert, de elkönyvelte magában, hogy én kellek, mert van egy ilyen megérzése, valamitöl nyugodt és kiegyensúlyozott, ha a közelèben vagyok.
Most akkor elég az embernek nöböl lenni, hogy körberajongják?
Nem vagyok ribis, sem másként kihívó, és egyszer sem próbàltak csak lefektetni.
Most azt várod hogy hizlaljuk tovább az egódat?
Ó, te milyen szép vagy! :D
Olyan nővel még nem találkoztam aki 100%-ban elégedett lenne magával.
Olyannal viszont igen, aki ezt agresszivitással leplezi. Te szerencsére nem vagy ilyen és ez pozitív.
39/F
"Most akkor elég az embernek nőből lenni, hogy körberajongják?"
Igen,nagyon jól látod a helyzetet.
Próbálnád meg férfiként egyszer úgy,hogy átlagos kinézetű lennél,nemhogy körberajongók nem lennének,de még csak szóba sem állnak veled a nők,ha nem helyesnek,jó genetikával születtél...
24/F
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Istenem, mennyire nárcisz ez a csaj... xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!