Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire vevők egy barátság-extrákkal kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Nyilván mindenkinek vannak igényei, de sajnos vannak élethelyzetek, amikor egy normális kapcsolat nem férne bele úgy, ahogy az ember szeretné.
Az is egyértelmű, hogy szívesebben összebújik az ember olyannal, akit ismer, mintsem egy vadidegennel elégítse ki a vágyait. És igazából biztonságosabb is...
A kérdés, hogy a nők szemében mennyire elítélendő egy ilyen "szexkapcsolat". Mennyire vevők erre a nők? Hol lehetne ilyen céllal ismerkedni?
Első sorban Bp. vagy szűk környéke.
27/F
2015. okt. 13. 23:16
11/13 anonim válasza:
Nekem volt ilyen kapcsolatom, nyaron megismertem egy sracot, aztan utana ev majusaban fekudtunk le eloszor, kilenc honap ismeretseg utan. Onnantol kezdve gyakran osszejartunk. Jo volt, nekem bejpott a dolog, szerettem vele lenni. Eleinte kicsit tobbet lattam a dologba mint baratsag, de aztan ez elmult es szigoruan csak baratokkent szexeltunk.
12/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó dolog de lehet csak azért látom így mert fiatalabb vagyok. Viszomt nagyon oda kell figyelni a másik érzéseire és ha elkezd tóbbet érez de egyoldalú akkor abba kell hagyni. De szerintem ez nem elítélendő 17/l
13/13 anonim válasza:
Szívesen barátkoznék lányokkal akik szerint ez nem elítélendő! ;)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!