Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt írta egy 22 éves csaj egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt írta egy 22 éves csaj egy társkeresőn. Csak én szerintem bunkó dolog amit irt és sértő is? Sok mindent elárul róla, az tuti.

Figyelt kérdés

A korhatár nem csak dísznek van megadva! Ne fáradjon senki azon felül, mert tiltom.

Ne légy idióta, bunkó, hülye, stb. Letiltalak azonnal.

Tudj helyesen írni.

Szép is lehetsz, nem haragszom meg, sőt:D

2015. okt. 13. 19:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A megfogalmazás elég bunkó. Lehet, hogy sok rossz tapasztalata van és már elege van, de akkor is fogalmazhatott volna normálisabban.

Maga kérés jogos, de nem ilyen formában előadva.

2015. okt. 13. 20:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Esküszöm társkeresőztem, de olyan sikertelenül, hogy előbb találtam magamnak élőben nőket mint ott és ez lehet, hogy nem az én hibám. Nem tudom érted-e mire akarok ezzel célozni...
2015. okt. 13. 22:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem vagyok fent társkeresőn, szóval fogalmam sincs, mi ot a módi, de én felvenném a kesztyűt, és szétszivatnám, mert mééé ne alapon :D
2015. okt. 13. 23:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha tisztában vagytok mi megy egy társkeresőn,cset oldalon, akkor ne csodálkozzatok ilyen írásokon.
2015. okt. 14. 09:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez a csaj egy p. icsa
2015. okt. 14. 16:48
 16/17 anonim ***** válasza:
27%
Most mit kell leszólni? Jó lehet túlzóan fogalmaz, de nálatok még soha nem szakadt el a cérna?? Biztos nagy élmény lehet neki mikor a korhatár ellenére idősödő fazonok nyáladzanak meg írnak rá, mintha kb esélyük lenne...Azért van ott fent, hogy korabeliekkel ismerkedjen nem a trottyok miatt :D Ennyi, akinek nem inge...
2015. okt. 14. 21:07
 17/17 anonim ***** válasza:
75%
Igen,de egy normális nő ezt,akkor se így kommunikálja le.
2015. okt. 14. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!